Истетовирао трбушњаке јер није успео да их добије у теретани!

У покушају да добије жељене и лепо изграђене трбушне мишиц́е за време лета један неменовани младић је дошао на једну бизарну идјеу. Пошто је на све начине покушавао у теретани да добије трбушњаке (трбушне мишиће) он се одлучио да истетовира хиперреалистичну тетоважу трбушњака!

Занимљивости 11.05.2022 | 16:32
Истетовирао трбушњаке јер није успео да их добије у теретани!

За неке свако пролец́е је иста стара прича покушаји да се трбушни мишиц́и – трбушнајци доведу у пред пред летњу сезону. Иако неки крену у теретану,да тај проблем пивског стомака реше и претворе у исклесану грађу бодибилдера. Неки се окрену једном помало глупавом и бизарном решењу тетовирањем трбушних мишића (трбушњака)

Јужно афрички татоо мајстор Деан Гунтхер путујуц́и уметник тетоважа из Кејптауна у Јужној Африци, који тренутно живи у Великој Британији, поставио је два видео снимка на своју ТикТок страницу, као и на иснтаграм, показујуц́и бизарну тетоважу. Како он каже један најсмешнијих његових пројеката икада.

На фотографијама и снимцима објављеним на својим Инстаграм и Тик Ток каналима, детаљно је описао причу о младиц́у који се бори да добије “исклесане” трбушне мишиц́е у теретани, али није успео.

На крају долази у Гунтерову радњу за тетовирање у Греатер Манцхестер по генијалну алтернативу , истетовираће себи трбушњаке!