Нику Кејву преминуо син: Пре 7 година изгубио једног а сад и другог!

Син музичара Ника Кејва Џетро Лејзенби преминуо је у 30. години, саопштио је данас музичар.

Магазин 09.05.2022 | 20:31
Нику Кејву преминуо син: Пре 7 година изгубио једног а сад и другог!

Са пуно туге обавештавам Вас да је мој син Џетро преминуо“, рекао је Кејв и додао: „Били бисмо захвални за приватност у овом тешком тренутку.“

Џетро, ​​који је живео у Мелбурну, пуштен је из затвора два дана пре смрти након што је скужио казну због напада на мајку.

Џетро је рођен у Мелбурну 1991. године, а његова мајка била је модел и тадашња Никова девојка. Упркос томе што је користио име свог оца да би био препознат у манекенској каријери, у прошлости је истакао да је славног оца музичара упознао тек када је напунио седам година.

Џетро је и раније ове године био у затвору након напада на своју мајку, Беу Лејзенби у Мелбурну. Она је наводно затекла свог проблематичног сина на улазним вратима 7. марта нешто после поноц́и, пре него што ју је убедио да му дозволи да преноц́и код ње. Следец́ег јутра њих двоје су се посвађали, па је Џетро сударио мајку у лице, што је изазвало крварење и модрице.

Džetro Lazenbi, Džetro Kejv <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Џетров адвокат Шон Гатас рекао је да му је дијагностикована шизофренија и да је то утицало на његову процену у понашању. Адвокат је тражио да му се казна умањи и да буде пуштен из затвора, али је судија Дона Бакос то одбацила због Џетрове "значајну криминалну историју", која укључује серију насилних напада на његову девојку 2018. године, због којих је такође провео неко време у затвору.

Нажалост, аустралијском певачу ово није први пут да мора да се носи са губитком детета. У јулу 2015. године, његов син Артур пао је са литице и остао мртацв на лицу места. Како је касније утврђено, Артур је био под дејством халуциногене дроге ЛСД.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2015/07/15/14/701443_ник-кејв-артур-кејв-еарл-кејв_фф.јпг?вер=1652111468" алт="Ник Кејв, Артур Кејв, Еарл Кејв" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОФИМЕДИА

(Курир.рс/Даилy Маил)

Коментари / 0

Оставите коментар