Након прича да нису у добрим односима откриле до кад ће наступати заједно!

Данима се спекулише какви су односи између чланица групе Хуррицане које наступају заједно до новембра.

Забава 08.05.2022 | 18:38
Након прича да нису у добрим односима откриле до кад ће наступати заједно!

Женски састав Хуррицане ускоро свира крај, а стигло је и званично саопштење да Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић више неће наступати заједно.

Много се писало о односима између три певачице, а сада је стигло још једно саопштење од њиховог ПР тима, који демантује да су Ураганке биле у свађи, те су навели могућност да ће група у једном тренутку поново бити у истом саставу.

uraganke
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

- Поштовани новинари и колеге, овог пута Вам се обраћамо поводом натписа у новинама који су изашли након нашег послатог саопштења за јавност, у ком смо објаснили разлоге престанка рада чланица групе Хуррицане у том саставу. Хтели бисмо да Вам напоменемо још једном да је једини разлог због чега се уговор неће продужавати, тај како би Сања, Ивана и Ксенија имале времена да се више посвете свом приватном животу и одморе од превелике популарности која је често изазивала да се у медијима нађу нетачни натписи. Такође, не искључујемо могућност да се група поново врати у истом саставу у наредном периоду те тиме, нема места да се пише у негативном контексту о њиховом међусобном односу - пише у саопштењу.

- Наглашавамо да се одлично слажу, цене и поштују, како међусобно тако и са свим члановима нашег тима... Сањи, Ксенији и Ивани уговор истиче у септембру, али због великог интересовања продужавамо турнеју до краја новембра - стоји у новом саопштењу ове групе.

Hurricane
ФОТО: АТА ИМАГЕС

(Курир.рс/Република)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

10.05.2022 12:09

Овако младе а пластике за извоз имају.

ОДГОВОРИТЕ