Београд спрема помоћ за Љубиње и Берковиће

Весић је рекао да Београд као престоница свих Срба, ма где да живе, има посебну обавезу да помогне нашим сународницима у невољи, као и да наш народ никада неће бити сам.

Република Српска 05.05.2022 | 14:02
Београд спрема помоћ за Љубиње и Берковиће

Замјеник градоначелника Београда Горан Весић састао се данас са Стевом Драпићем и Ненадом Абрамовићем, начелницима општина Љубиње и Берковићи из Републике Српске, које су страдале у недавном земљотресу у овом подручју.

Састанку је присуствовала и Тања Поповић, директорка Фондације „Гнездо”.

Начелници Љубиња и Берковића обавијестили су Весића о штети од земљотреса коју су претрпеле ове општине. Замјеник градоначелника је рекао да ће Београд преко своје Фондације „Гнездо” организовати акцију у коју ће се укључити познате јавне личности у циљу прикупљања помоћи за пострадало становништво ове две општине.

Разговарало се о могућности организовања хуманитарног концерта, као и штампању уплатнице која би преко „Инфостана” била дистрибуирана Београђанкама и Београђанима који желе да помогну.

Весић је рекао да Београд као престоница свих Срба, ма гдје да живе, има посебну обавезу да помогне нашим сународницима у невољи, као и да наш народ никада неће бити сам.

– Политика председника Србије Александра Вучића значи економски, политички, војно стабилну и снажну Србију. Таква Србија је гарант сигурности сваком нашем сународнику – рекао је Весић.

(БН)

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Гацко

05.05.2022 12:27

Браво!!! За сваку похвалу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

05.05.2022 16:40

Док зељка запосљава 17.савјетника за физицко васпитање а има будзет од 12 милиона. Труги нам народ помазу.

Name

БОY

05.05.2022 12:30

Када неће влада Р. Српске мора неко јел ето па ви ће те. Срамотно од Цвијановићке и Вишковјћа па народе опет их наградите гласовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рс

05.05.2022 12:37

Зашто није активиран телефонски број за прикупљање помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУЈО

05.05.2022 15:10

Помогла би и Цвијановићка али јој савјетници нису то савјетовали посебно овај последњи.Само њихове плате мјесечно могле би санирати више оштећених објеката од 1 до 3 степена.Али пречи су савјетници,а ако запне ту је мајка Србија.Зато се ови наши гадови и куну у мајку,а овамо хапају ли хапају.

ОДГОВОРИТЕ