Златин син злоупотребљен: Неко се лажно представља као он и узнемирава људе!

Син певачице Злате Петровић и водитеља Зорана Пејића Пеје, Јован Пејић, на свом Инстаграм профилу је објавио обавештење да се непозната особа представља као он на Фејсбуку.

Забава 26.04.2022 | 21:42
Златин син злоупотребљен: Неко се лажно представља као он и узнемирава људе!

Наиме, Јован је обавестио своје пратиоце да је примио поруку од једног познаника у којој му саопштава да се неко лажно представља у његово име.

 
Zlata Petrović
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Осим што пише у Пејићево име, он углавном узнемирава кориснике фејсбука са причом да има операције и да је болестан, а такође се жали на мајку и оца.

- Седам година ме константно зове и узнемирава особа која се представља у твоје име и презиме. Жали се на твог оца и мајку. Жалио ми се неколико пута како је имао операције и како је болестан. Помињао је твоју мајку како болује од рака. Помињао је и неког Шијана и неког другог Васкета - написала је Јованова познаница и додала:

- Вероватно је све те приче пратио у новинама, ваша појављивања и остало. и очигледно је љубоморан на твој живот. Узнемиравао је чак и моју мајку и буразера - пише у поруци коју је добио Златин син.

Jovan Pejić, Zlata Petrović
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ, ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

Јован је одмах објаснио својим пратиоцима да не верују непознатој особи која се представља у његово име, као и дане користи Фејсбук.

- Људи, добијам већ стоти пут поруку да се неко представља у моје име. Не користим Фејсбук и не наседајте на будалаштине.

Jovan Pejić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар