Манијак ухапшен: Сандра се огласила и открила детаље напада!

Сандра Африка нападнута је у једном ресторану у Београду. Манијак, који је прогони већ дуже време, јој је поручио да ће је "заклати" ако му се не јави, а јуче је дошао и пратио певачицу, да би јој на крају пришао у локалу.

Забава 26.04.2022 | 17:44
Манијак ухапшен: Сандра се огласила и открила детаље напада!

Полиција је хитно интервенисала и на лицу места се појавила са три патроле, а вечерас је поменути мушкарац ухапшен, док је Сандра Африка изнела више детаља.

- Човек који ме прогања више од годину дана се појавио испред мене и питао ме: "Знаш ли ти ко сам ја?". Не знам шта је хтео. Да ли да разговара са мном или шта већ... - казала нам је потресена певачица.

- Претио је свима кога је видео у мојој близини на друштвеним мрежама. Сада тек нисам мирна - додала је Сандра за "Блиц".

- Сандра је са полицајцем у цивилу седела у ресторану када је тај мушкарац позвао поново. Припадник МУП јој је говорио шта да ради и она је послушала. Убрзо је дошао у исти ресторан и инспектори су га савладали - причао је извор за "Курир".

Sandra Afrika, Auto
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Сандра је испред полицијске станице синоћ била без шминке, пребледела, у опуштеном издању, а на њеном лицу могла се видети забринутост.

- Тачно је. Управо се десио инцидент. Сва срећа па је било људи у ресторану иначе ко зна како би се то завршило. У питању је непознат човек који Сандру прогања годину дана. Полиција је одмах реаговала и тренутно трагају за тим лицем. Мене је тај човек звао и поручио да ће да је закоље ако му се не јави на телефон. У питању је вероватно психички поремећена особа која је њен фан. Полиција је блокирала Нови Београд и верујем да ће му ући у траг где се сакрио - рекао је њен менаџер.

Sandra Afrika, Auto
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

27.04.2022 12:20

Да ли било тко овој јос вјерује? Цим отвори уста знас да лазе попут насег Доде.

ОДГОВОРИТЕ