Након судара по аутопуту се расули пакети марихуане!

Није уобичајен призор пронац́и 226 кг марихуане расуте по аутопуту. Али дан када су пакети марихуане се расули по аутопуту био је 20. април ове године…

Занимљивости 26.04.2022 | 16:24
Након судара по аутопуту се расули пакети марихуане!

“Ово се не виђа сваки дан, али  сад је 20.04…“, твитовала је патрола аутопута државе Мисури мислећи на  дан слављења канабиса 20 април.

Пропратна фотографија са титера коју је поделила патрола показује на десетине белих пакета марихуане разбацано по аутопуту

“Припадници полиције су реаговали на несрец́у данас на И-70 у округу Цаллаwаy и пронашли 226 килограма упаковане марихуане разбацане унаоколо“, написала је патрола на аутопуту. “Срец́ом, нико није теже повређен.

У другом твиту, патрола полиције на аутопуту је рекла да су сви пакети сакупљени на месту несрец́е и да је “требало више од једног патролног аутомобила да их превезу у собу за доказе“.

 

Друга слика приказује пластичне кесе које очигледно садрже марихуану нагомилане у облику  пирамиде.

У несрец́и је учествовао камионет са двојицом мушкараца, укључујуц́и возача и жену који су превозили огромну количину марихуне. У инциденту нико није теже повређен.

У патроли аутопута сматрају да је возач полуприколице покушавао да избегне претходни судар, а да је возач камионета у том тренутку изгубио контролу и ударио у задњи део полуприколице. Друга полуприколица излетела је са пута и потом ударила у камионет преноси Метро.

Двојица мушкараца из Мексика, старости 34 и 32 године, ухапшена су и оптужена за трговину дрогом првог степена, кривично дело, саопштила је патрола на аутопуту. Поред тога, један од осумњичених је оптужен за несавесну вожњу. 32-годишњи осумњичени се зове Виктор Гонзалес Акоста.

Ако буду проглашени кривима, могли би се суочити са казном од 10 до 13 година затвора, као и новчаном казном.

У Мисурију, марихуана је легална само за медицинску употребу.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар