Претежно облачно, послије подне више сунца

У Републици Српској данас ће бити умјерено до претежно облачно уз повремену слабу кишу на југу и западу. У осталим предјелима углавном суво. Током дана пријатно топло уз сунчане периоде и промјенљиву облачност.

Република Српска 23.04.2022 | 09:00
Претежно облачно, послије подне више сунца

Краткотрајна киша ће падати понегдје на сјеверу и истоку, а на југу и западу ће доћи до разведравања. Касније поподне и увече претежно ведро у већини предјела. Вјетар слаб до умјерен источни и сјевероисточни. Минимална температура ваздуха од 6°Ц до 12°Ц, у вишим предјелима од 3°Ц. 
Максимална температура ваздуха од 16°Ц на југозападу до 23°Ц на истоку, у вишим предјелима од 11°Ц.

Промјенљиво облачно уз сунчане периоде и пријатно топло вријеме. Средином дана могућа је краткотрајна слаба киша. Вјетар слаб источни. 
Минимална температура ваздуха око 8°Ц. Максимална температура ваздуха до 21°Ц.

Сутра претежно сунчано у првом дијелу дана и топлије. Од средине дана развој облака уз пролазну кишу и краткотрајне пљускове са грмљавином који се премјештају од запада ка истоку.

Током дана ће бити и вјетровито уз умјерен до јак јужни вјетар. Минимална температура ваздуха од 7°Ц до 12°Ц, у вишим предјелима од 3°Ц. Максимална температура ваздуха од 20°Ц на западу до 28°Ц на истоку, у вишим пределима од 16°Ц, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод Српске. 

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар