Први Бинго плус у Бијељини

На радост посјетилаца и купаца, своја врата поново је јутрос отворио реновирани маркет Бинго у центру Бијељине. Ради се о првом Бинго плус маркету у Бијељини, смјештеном у приземљу тржног центра Емпориум.

Република Српска 20.04.2022 | 16:22
Први Бинго плус у Бијељини

Овога пута маркет је обогаћен и новим асортиманима, па је то мјесто на којем ће посјетиоци свакодневно моћи купити различите и свјеже намирнице. Осим тога, ту је и гастро одјел, пекара, сластичарна, месница, као и дио са свјежим воћем и поврћем. Ово је идеално мјесто за све оне који су ујутро заборавили спремити свој доручак, али и за све оне који желе спремити брзо ручак или вечеру, јер на једном мјесту купци могу комплетирати оброке, од готових јела, па до сластица.

Татјана Пауноски, руководилац службе маркетинга Бинго, истакла је важност понуде на свјежим одјелима: „У вријеме када је живот ужурбан, а понуда намирница разнолика, наш Плус формат трговине показао се као одличан за свакодневне куповине готових јела, али и свјежих намирница, на чему нам и јесте фокус. Циљ нам је понудити куповину у угодном амбијенту уз приступачне цијене и богат асортиман. Сигурни смо да ће купци овдје пронаћи све што им је свакодневно потребно, нарочито јер сада имамо гастро одјел, проширен одјел деликатеса  и меснице, те пекару“.


  
Поводом отворења, Бинго је припремио поклон пакете, као и бесплатне куповине за оне најсретније посјетиоце, а организовали су и дегустације те акцијске понуде. Сада ће свакодневна куповина бити много лакша и бржа, а у одабиру ће купцима бити на располагању и проширени тим којег чине 33 радника. 

Подсјећамо, да је овај објекат у оквиру робне куће Емпориум, једна од трговина некадашњег Интереxа, који је компанија Бинго аквизирала крајем 2014. године.

У марту ове године, маркет је затворен због реновирања, а за купце је поново отворио своја врата 20. априла 2022. године. Укупно у Бинговој малопродајној мрежи данас има десет маркета Плус формата, а у трговачком центру Емпориум је отворен први такав маркет у Бијељини. 

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

xyз

20.04.2022 14:35

Хлеба и игара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

20.04.2022 15:04

Једном Бинго увјек Бинго ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј

20.04.2022 15:06

Да ли је могуце да допустате федералним продавницама да се отварају? Треба само Српске радње да имамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.04.2022 18:54

Нико те не тјера да пазариш у Бингу, ти сједи у ауто и правац у Бадовинце, тамо се снабјевај до миле воље, али ипак пази, колико пазариш, да ти на граници не одузму робу !

Name

Ре,фуј

21.04.2022 11:09

Коме то сметају радње из Федерације?!Ви,имате избор,радњи је велики број,а ми који на једном мјесту желимо купити све што нам треба,купујемо у Бингу.

Name

Уна

20.04.2022 16:37

Свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

20.04.2022 19:55

Надам се да сте поред самог објекта мало освјежили и музику у вашем објекту. Редован сам купац, али дође ми да одем у другу продавницу јер кад год дођем, увијек иста музика. Јадни радници, проби им мозак сваки дан једно те исто. Све остало ок.

ОДГОВОРИТЕ