Након хапшења Меденице, "пало" још неколико особа

Током ноћи и јутра у Црној Гори је ухапшено више особа, јављају Вијести наводећи да је то наставак акције после хапшења председнице Врховног суда Весне Меденице.

Регион 19.04.2022 | 12:11
Након хапшења Меденице, "пало" још неколико особа

Међу ухапшенима се налазе припадници Управе царина и полиције, као и Милорад Меденица некадашњи члан обезбеђења бивше председнице Врховног суда.

Он је ухапшен синоћ по налогу Специјалног државног тужилаштва (СДТ), јавља лист на свом сајту.

Како се наводи, припадници Сектора за борбу против криминала током ноци и јутра, у наставку акције која је запоцела прекисиноц хапшењем Весне Меденице ухапсили су више особа због сумње да су припадници криманалне групе или да су обављали одредЈене криминалне активности за ту криминалну организацију.

МедЈу ухапшенима је и једна шпедитерка.

Из Управе полиције(УП) "Вијестима" је рецено да су сви ухапшени повезани са полицајцем Дарком Лаловићем и Милошем Меденицом, сином ухапшене председнице Врховног суда.

Према истим информацијама, докази о њиховом уцешћу у кривицним делима такоде су достављени путем медународне правне помоци.

Како Телевизија Вијести сазнаје, акција хапшења је изведена у више црногорских градова, меду којима Подгорица, Будва и Бар, али и да се меду ухапшенима налазе припадници Управе царина и полиције.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ББ

19.04.2022 10:52

Мала дрзава, а толики лоповлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

19.04.2022 11:43

Знаци остале судије су ок!Само ова се одметнула?Па како је раније нисте примјетили!Благо Црној Гори то је правна дрзава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

19.04.2022 12:00

Кад ће код нас??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

19.04.2022 12:32

Пола становништва Црне Горе је у криминалу.

ОДГОВОРИТЕ