ДНС Приједор осудио изјаву замјеника градоначелника

ГО ДНС Приједор осуђује изјаву Жарка Ковачевића, високог званичника града Приједора и политичког представника Уједињене Српске, коју је дао јуче поводом Ускрса. Ова изјава је очит говор мржње и нетолеранције и као таква мора бити осуђена од свих добронамјерних људи овог града.

Република Српска 18.04.2022 | 17:15
ДНС Приједор осудио изјаву замјеника градоначелника

Градски одбор ДНС-а Приједор је увијек радио на успостављању међунационалног  и међувјерског повјерења и помирења базираног на истинском уважавању и поштовању свих националности и вјероисповијести. 

Годинама, вршећи власт, ДНС у граду Приједору је показао и доказао да су мир, стабилност, добри међунационални односи основ за развој, просперитет и напредак града. 

ГО ДНС Приједор ће остати на свом политичком курсу, залагати се за мир, разумијевање, повјерење и једнакост свих народа и вјерских скупина. Вјерски празници, који су код свих вјероисповијести симболи мира, толеранције, праштања и повјерења морају то и остати за све нас, а  честитке, које шаљемо поводом вјерских празника су истинске и у духу нашег политичког убјеђења.

ГО ДНС Приједор осуђује изјаву Жарка Ковачевића, високог званичника града Приједора и политичког представника Уједињене Српске, коју је дао јуче поводом Ускрса. Ова изјава је очит говор мржње и нетолеранције и као таква мора бити осуђена од свих добронамјерних људи овог града.

Ковачевић је на фејзбук профилу поводом католичког Ускрса написао:

- Кад се сјетим шта је католички клер радио и ради Србима, колико је жртава под њиховим благословом било, не да не могу ништа честитати већ их се гнушам. Ватикан се итекако бавио и политиком, по добру их никад нисмо запамтили. Ко не зна да је Босна и Херцеговина и данас за њих терра мисионарис, тај ништа не зна.

Зато, сачекајмо и сачекајте наш Васкрс за честитке. А до искреног извињења и покајања, ватиканистима нек је далеко лијепа кућа.

(БН) 

 

(БН) 

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Борац

18.04.2022 15:47

Ко не постује свој вјерски празник,тај мрзи и тудји. То могу само папци стевандицеви. Сто није осудио неовластено користење слузбеног аута?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

19.04.2022 11:52

Тај криминалац од замјеника нема ни вјере ни части у себи већ искључиво мржњу

Name

Да

18.04.2022 15:47

Ништа човек није слагао осим што нису сви католици усташе и кољачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДелПо

18.04.2022 16:58

Ови из Уједињене Српске ме сваки пут демантују, јер кад помислим да су им кадрови дебили са мало мозга они ме брзо увјере да међу њима има и дебила који немају ни то мало мозга као овај што мисли за себе да је паметан!! Али увијек је било и биће да је дужина језика обрнуто пропорционална са памећу и породичним васпитањем (најбољи примјер је она Вулићка а и овај није далеко одмакао...)!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

18.04.2022 18:02

Ја сам толики противник секте Додигове да се то немозе описати.Не зато сто мрзим,не,ја то ни незнам,али само потпуна будала или неко ко је продана дуса и због лицног интереса мозе подрзавати ту секту.То није никаква полит.странка,вец секта.Медјутим тог њиховог дјецацица сто је да би изасао из анонимности и да би се упецали'овакви само мало бољи од Снсд,Маркови Днс,коментарисали потпуно подрзавам.Срби се свима као несто извињавају,клањају,цеститају,а засто,јел'зато сто су нас вијековима клали,убијали,подметали нам,зивили у дрзавама за које смо ми Срби кости расули по свијету ?!!Само знајте и то,сектаси то не говоре из срца,они то раде да разбију српски корпус,да нам системски наскоде,ту нема патриотизма,иако је Ковацевиц презиме вецином цасно у нас срба,овоме Ковацевицу не вјерујем ниста.

Name

ре Брко

18.04.2022 19:54

Не знас да мрзис а толико мрзње има у твом теxту да сам поцео поврацат од силне гадости

Name

Критицар

18.04.2022 17:15

Балавац И политика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

18.04.2022 17:21

Једини проблем са том изјавом је што је ово ера имбецилне политчке коректности, заправо лицемерја. Човек је рекао чисту истину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.04.2022 20:34

И градонацелница Језера је рекла ми смо уз Додика и ако додје стани пани ми цемо са Додиком и у ХДЗ.Овако говоре само издајници свог народа,а они то Јесу па и када о Хрватима лосе прицају.

Name

Ре са стране

18.04.2022 20:45

Он је обицни сероња и дупелизац, лицемјер и незналац. Хтио је да глуми неког а испаде тоцак. Нека иде у среду у Бањалуку и нека подрзи Додика кољаца бораца и Српског народа.

Name

Рина

20.04.2022 16:39

Није сигурно мисллио на вјернике. Мислио је на институцију. Ако је за ту институцију степинац блазени,има свој дан и цркве носе његово име,то је страсно.Институција зртвама не саље добру поруку

ОДГОВОРИТЕ