Почело саслушање Шарића и осталих пред тужиоцем

У тужилаштву за организовани криминал почело је саслушање Дарка Шарића и још четворице осумњичених за тешка кривична дела, речено је Тањугу у тужилаштву.

Србија 15.04.2022 | 18:54
Почело саслушање Шарића и осталих пред тужиоцем

Саслушању присуствују њихови браниоци, али не и јавност јер је истрага тајна.

Није познато колико ће саслушање да траје, као ни да ли ће адвокати дати изјаве за медије након саслушања које је затворено за јавност.

Након саслушња биће познато више детаља о овом хапшењу, као и да ли ће тужилштво и за кога од осимњичених тражити притвор.

Они су око поноћи превезени у седиште тужилаштва у зграду Спрецијалног суда у Устаничкој улици, уз велике мере обезбеђења.

Шарић, његов адвокат Дејан Лазаревић, Урош Мишић који је променио презиме у Радовановић, као и двојица припадника Шарићевог обезбеђења Данило Одовић и Душко Мирковић ухапшени су под сумњом да су као организована криминална група извршили више тешких кривичних дела.

Терете се за удруживање ради вршења кривичних дела, тешко убиство, недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, изазивање опште опасности и злоупотреба службеног положаја, саопштио је МУП, али није навео чије убиство им се ставља на терет.

(Тањуг  Фото: ТАЊУГ/ СТРАХИЊА АЦИМОВИЦ/ бг, објкетив.рс/тамара трајковиц)

Коментари / 0

Оставите коментар