Моззарт уз прволигаша ФК Слога Добој

Фудбалски клуб Слога из Добоја високо котира у Првој лиги Републике Српске, а жеља им је да заиграју Премијер лигу БиХ.

Република Српска 14.04.2022 | 15:24
Моззарт уз прволигаша ФК Слога Добој

То би им се могло ускоро остварити и то у новим Моззарт дресовима јер им је регионални лидер у приређивању игара на срећу донирао спортску опрему.

-Момци су заиста одушевљени дизајном и квалитетом опреме. Већ од идуће утакмице ћемо носити нове дресове. Управа је заиста задовољна због ове сарадње и веома се захваљујемо Моззарту- каже Далибор Стефановић, директор ФК Слога Добој.

Овај клуб гаји традицију дугу чак 77 година, а у бившој Југославији двије сезоне су играли Другу лигу. Од формирања државе, играли су Другу, а сада наступају у Првој лиги Републике Српске.

Њихови сениори заузимају високо треће мјесто на табели, а ускоро их очекују два меча у којима ће се за бодове борити у новим Моззарт дресовима…  

Окупљају више од 350 чланова и то у селекцијама  јуниори, кадети, пионири, претпионири и пјетлићи. Њихову Школу фудбала похађа око 150 најмлађих фудбалера међу којима је и пет дјевојчица.

Док се чланови Школице фудбала такмиче на турнирима и у мини лигама, претпионири и пјетлићи играју Омладинску квалитетну лигу РС. За то вријеме јуниори и кадети играју Омладинску лигу БиХ.

А управо су њихови јуниори јуче на домаћем терену са 5:1 побиједили екипу Слободе у оквиру Купа Града Добој.. 

Највећу подршку у раду ФК Слога добија од Града Добој, а значајна им је и подршка донатора и спонзора.

-Овом донацијом добојској Слоги дајемо подршку у остваривању спортских амбиција. Надамо се да ће у новим Моззарт дресовима остварити побједе које ће их лансирати у Премијер лигу БИХ- каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова Моззарта.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Питам већ стоти пут

14.04.2022 19:23

Ко су власници овог Моззарта? Ко?

ОДГОВОРИТЕ