Данас обустава саобраћаја због бициклистичке трке

- На подручју Бијељине данас и сутра планиране су обуставе саобраћаја због одржавања међународне бициклистичке трке Београд-Бањалука, саопштено је из бијељинске Полицијске управе.

Република Српска 14.04.2022 | 07:48
Данас обустава саобраћаја због бициклистичке трке

Обустава саобраћаја планирана је данас на дионици магистралног пута Павловића мост - Комитска улица - Димитрија Туцовића од 13.30 часова до проласка такмичара.

У улицама Живојина Мишића - Змај Јовина-Николе Тесле - Вука Караџића - Јована Дучића - Рачанска – Београдска улица обустава ће бити од 13.30 до око 15.00 часова.

Саобраћај ће сутра бити обустављен од 10.30 часова до проласка такмичара у улицама Вука Караџића - Николе Тесле - Змај Јовина - Милоша Обилића - Раје Бањичића - обилазница - Патковача - Јања – Главичице.

"Молимо грађане за стрпљење, као и да наведеним периодима користе алтернативне путне правце, с циљем безбједности наведене спортске манифестације", наводи се у саопштењу. 

(Срна) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јухууу...

14.04.2022 18:56

Ја би да се макар 2 пута мјесцно обустави строг центар и по која обилазница. Мира и тисине није на одмету, напротив много користи.

ОДГОВОРИТЕ