Језиви детаљи саобраћајне несреће код Ражња

Према сазнањима са места несреће код Ражња, у којој је теже повређен Расим Љајић, председник СДПС-а, а погинуо функционер исте странке Бранко Гогић, возило "шкода суперб" се на травнатој површини зауставило тек након 100 метара пошто је пробило ограду.

Србија 10.04.2022 | 16:55
Језиви детаљи саобраћајне несреће код Ражња

Према детаљима, аутомобил марке "шкода" у којем се налазио Расим Љајић, а којим је управљао Бранко Гогић, након што је пробио банкину на аутопуту и слетео на травнати део између аутопута и регионалног пута Ражањ-Алексинац, зауставио се тек након 100 метара на крову, што сведочи о брзини којом се кретало возило.

Удесу је несумњиво кумовао влажан коловоз јер је по речима возача, јутрос на делу аутопута код Ражња падала изузетно јака киша.

Након што је пробила банкину, "шкода" је прелетела педесетак метара и на травнату падину крај аутопута пала на точкове, да би се одатле одбила и окренула на кров.

На снимку се види цела деоница пута - од излетања са коловоза до места где се аутомобил зауставио на крову, као и само место пробијања банкине.

Пад на кров аутомобила нажалост је био кобан по возача Бранка Гогића, што се може утврдити и по крвавој унутрашњости возила са возачеве стране на плафону возила.

Шта је тачан узрок саобраћајне несреће, утврдиће полиција која је са надлежним тужилаштвом обавила увиђај.

Расим Љајић је након удеса превез хитно у КЦ Ниш са тежим повредама где је збринут и тренутно је ван животне опасности.

(Курир.рс/Блиц Фото: Курир) 

Коментари / 0

Оставите коментар