Породица сумња да је Муамер Зукорлиц отрован

- Председник Странке правде и помирења Усаме Зукорлић изјавио је данас да породица Зукорлић сумња да је Муамер Зукорлић, који је био лидер те странке, отрован и да је то разлог његове смрти пре нешто више до пет месеци.

Србија 10.04.2022 | 16:23
Породица сумња да је Муамер Зукорлиц отрован

Усаме Зукорлић је на ванредној прес конференцији рекао да су, како је навео, људи који су "остали присебни" тог дана од муфтије узели узорак и да је породици требало више времена да пронађе адекватне лабораторије у иностранству за неопходна испитивања.

Усаме Зукорлић тврди да је породица добила резултате из две независне лабораторије и прецизирао да је једна лабораторија утврдила да постоји висока вероватноћа да је тестирана особа била отрована тешким металима, а да је друга лабораторија закључила, на основу узорка који су добили, да је особа била отрована храном.

Према тврдњи Усаме Зукорлића, истраживање које је спровела породица је основ за сумњу да Муамер Зукорлић није умро природном смрћу.

Најавио је да ће породица покренути истрагу на највишем нивоу ради дефинитивног утврђивања узрока смрти Муамера Зукорлића.

Муамер Зукорлић преминуо је 6. новембра прошле године.

Био је председник Странке правде и помирења и потпредседник Скупштине Србије.

(Тањуг) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Да

10.04.2022 14:35

Ето и бас се сада сетили да изнесу, и бас 5 мјесеци требало лабораторијама да анализирају резултате. Господе Бозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.04.2022 16:12

Мозда су људи цекали да буду сигурни. Ста год да је треба да се истрази.

Name

СОВА

10.04.2022 19:30

Да је био лос цовек и данад би био зив. Добар смета свакоме.

Name

Пораз

11.04.2022 03:45

Ма како те није срамота да тако несто казес духовна наказо ?. Ста вриједи за тебе људски зивот, без онзира на вјеру и нацију? Сакриј ту своју главетину пијесак монструме један. Да је твој неко упитању другације би писао али је муслиц па мозес. Фуј монструме један. Да ли мозес да се узивиз у бол и празнину те породице? Па да му је и година требала то је је његов отац, мртви не заслузују такве коментаре . Ух бас не бих волио да размислајм као ти. Јадна ти мајка која те је таквог родила.

Name

025

10.04.2022 14:54

каква истрага само себи отварају рану за вецу мрзњу готово њега немозе нико вратит једино господ бог а то уцињеној ствари лијека нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста

10.04.2022 15:37

Треба да суте.?.. би ли ти сутио кад би овакав резултат добио...и каква је то глупост "бас сада"..ста је то "бас сада"

ОДГОВОРИТЕ