Марија најавила нове концерте у Београду и Новом Саду!

Након четири одржана концерта у Београду, регионална музичка звезда објавила је нове датуме концерата и открила да ће њену “Другу страну плоче” публика слушати у Новом Саду али и поново у Београду!

Забава 07.04.2022 | 20:38
Марија најавила нове концерте у Београду и Новом Саду!

Путем друштвене мреже “Инстаграм”, певачица се обратила својим пратоцима и открила заиста лепе вести.

-Лутке моје, настављамо “оно наше” само овога пута у новом граду, Новом Саду. 08. маја долазим у “Спенс” на добро познати терен. Последњи пут на том месту певала сам 2019. године. Признајем да осећам и позитивну трему. Свакако у односу на београдски “БелЕкспо” центар Спенс је већи простор и концертно захтевнији простор, но ми смо уиграни тим који је жељан добре музике и свирке тако да нам у овом тренутку ништа не пада тешко. - изјавила је Марија.

Музичка звезда и даље памти спектаклуларан концерт пред нешто више од 8000 људи када је 2019. године у склопу своје турнеје “Друга страна плоче” певала у новосадском спенсу

Marija Šerifović
ФОТО: ПРОМО

-Тај концерт из 2019. године дубоко ми је урезан у сећање. Сећам се да је публика дословно цео коцнерт певала са мном и да је била нека невероватна енергија. Драги моји новосадјани очекујем макар исту атмосферу ове године- поручила је музичка звезда.

Но, то није једино изнанђење које је Марија саопштила публици. Наиме, само дан након концерта у Новом Саду, регионална музичка звезда наставиће низ београдских концерата.

Marija Šerifović
ФОТО: ПРОМО

-Радује ме што су четири београдска концерта рекордно распродата. Знам да је остало још оних људи који желе добру музику и наступ па сам тако решила да ове године пети пут завртим Другу страну плоче у Београду. Дакле, београдјани карте су од данас у продаји за концерт који је закзан за 09. мај, али и за новосадски концерт заказан за 08. мај.-закључила је музичка звезда.

Нема сумње да ће почетак маја обележити Марија Шерифовић и њен концерни спектакл “Друга страна плоче”.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

11.04.2022 14:27

Леп поздрав за Дзејлу.

ОДГОВОРИТЕ