Занимљив сусрет и очински савјет својим студентима

“Ако покушаш да у неуређеном систему направиш ред, пази се добро јер можеш направити само још већи хаос! Нека ти циљ буде да пронађеш 20 људи који ће ти искрено рећи шта мисле о теби, који ће бити уз тебе и који деле исту жељу и ентузијазам за праведност и спремни су да се боре за идеале! Можда мислите да је 20 мало, али није, то је велика бројка, запамтите 20 праведника одржава постојање света вековима и може направити велике промене!“

Република Српска 31.03.2022 | 09:17
Занимљив сусрет и очински савјет својим студентима

Ово је савјет који је током недавне посјете Бијељини дао градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић свом бившем студенту др Љубиши Петровићу, а што је на фејзбук профилу објавила Јелена Цвејић, која је такође докторица и вјереница градоначелника Бијељине. 

Она је уз објаву на фејзбук профилу објавила и фотографије, настале током посјете градоначелника Београда Бијељини, наводећи да се налази у друштву двојице омиљених градоначелника, са једне стране, како је навела, градоначелник града у којем живим а са друге стране градоначелник мог срца,

- Професор Зоран Радојичић, градоначелник Београда, једно од највећих имена српске медицине, човјек који је спасио много дјечјих живота и захваљујући коме Београд и Србија ускоро добијају још једну велику и модерну дјечју клинику. Иза овог човјека стоје дјела и то она највећа, враћао је осмјехе и брисао сузе са лица болесне дјеце која су након његових операција заједно са својим родитељима одлазила из Тиршове својим кућама.

Професор чија су предавања увек била посјећена, када би он говорио све је било јасно а ми студенти нисмо гледали на сат и одбројавали минуте до завршетка вјежби или предавања! Када је био у посјети Бијељини, причали смо о свему, медицини, политици, вјери, плановима, шалили се, смијали, ко би рекао да сједимо и тако опуштено ћаскамо са нашим професором и градоначелником Београда". описала је докторица сусрет са омиљеним професором и актуелним градоначелником Београда. 

За њега је навела да је ненаметљив, без трунке сујете и надмености, искреног осмјеха и са очинским савјетима!

"Професор је исписао историју Београда, тихи градоначелник али великих дела, без медијске помпе урадио је више него што знамо и што ћемо икада  сазнати! У политику ушао неукаљан и такав ће када пожели из ње и изаћи!

Драгом професору Радојичићу желим дуг живот у здрављу и срећи крај његових најдражих и још много успјеха на свим животним пољима! Мом Љубиши желим да му професор буде примјер у свему и да пронађе на свом путу тих 20 праведника уз чију помоћ ће промијенити оно што нико до сада није, да извојева побједе које нико до сада није и да остане на праведном путу у овој борби коју води ма колико она била тешка и колико год искушења са собом носила", стоји на крају објаве докторице Цвејић.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Фебо

31.03.2022 07:40

Фино вас је видјети свака цаст.до вас је да слиједите савјет проф.др.Радојицица за кога нико нема рузне ријеци да казе а и сам сам га лицно упознао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

31.03.2022 07:40

Пуна подрска овим дивним и паметним људима.сретна си Бјељино...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поздрав из Гацка

31.03.2022 07:40

Нек сте нам вас двоје живи и здрави са дивним професором Радојичићем.Одлична прича и пуно среће у животу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђ. Б.

31.03.2022 08:03

Свака част поштеним и стручним људима.!!! Искрено се надам да ће се макар у октобру издвојити тих 20-ак искрених и одлучних да нас ослободе ове криминалне власти и поведу нас путем среће и сваког благостања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИНА

31.03.2022 08:23

Живи и здрави били, сво троје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.03.2022 09:48

Сво троје...?????

Name

И

31.03.2022 11:10

ти са њима четврта...???

Name

Јасна

31.03.2022 08:24

Много успјеха и радости у остварењу Васих зеља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.03.2022 09:49

Аааххх какве дивне речи подршке од тебе хахаха ??????

Name

Лактасани

31.03.2022 11:39

Подрска за цестите пре свега људе а и политицаре надамо се да долазе боља времена и за остале насе градове