Зеленски на додели Оскара, ако не буде говорио Шон Пен ће уништити све своје статуе!?

Председник Украјине, Володимир Зеленски (44) наводно ће се појавити на овогодишњој додели Оскара.

Забава 27.03.2022 | 14:17
Зеленски на додели Оскара, ако не буде говорио Шон Пен ће уништити све своје статуе!?

Председник је у процесу договора с Академијом филмске уметности и науке да се појави у видеу током недељног преноса доделе Оскара, пише Тхе Пост.

Volodimir Zelenski
фото: Принтсцреен/Фацебоок

Није одлучено, хоће ли се јавити уживо или ће пустити снимљену поруку.

Претпоставља се да ће холивудска глумица Мила Кунис (38), рођена Украјинка, појавити на позорници са супругом Ештоном Кучером (44) и осврнути се на рат у родној земљи. Пар је прикупио 35 милиона долара за украјинске избеглице.

Из Академије засад нема коментара о појављивању наведених глумаца и председника Зеленског, а многи претпостављају да ће се овогодишња додела Оскара осврнути на ратна збивања у Украјини.

Ešton Kučer, Mila Kunis, Volodimir Zelenski
фото: АП, Профимедиа

Извршни продуцент емисије Вил Пакер рекао је новинарима током виртуелне прес конференције у четвртак:

- Ово је стварно значајно време у историји човечанства и тога смо врло свесни. Срећни што уопште можемо извести овај шоу - изјавио је.

Глумац Шон Пен обећао је да ће јавно уништити, односно истопити своје кипиће Оскара ако Академија не понуди украјинском председнику простор да говори на додели највеће филмске награде на свету. Шон Пен описао је недостатак подршке Оскара за украјински народ као "најскандалознији тренутак у целој историји Холивуда".

Говорећи на ЦНН-у, Пен, који је боравио у Украјини и Пољској снимајући документарац о њиховој невољи избјеглица, обећао је да ће јавно растопити своје кипиће Оскара ако одбор за доделу награда одбије понудити украјинском председнику Володимиру Зеленском да говори на догађају који ће се одржати вечерас.

(Курир.рс/индеx.хр)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ударне вести

27.03.2022 13:56

Постаје ово вец циркус.Овоме глумцу је боље да врати оскара ако има тако размисљање.Посље це и еуросонг изводаци тразити да им запјева или це бојкотовати наступе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаког

27.03.2022 14:16

Догадјаја и говорника.Све бивси: комицари,алкохолицари,дрогераси и остали сљам.

ОДГОВОРИТЕ