Нектар пиво, први регионални пивски НФТ

НФТ углавном везујемо за дигиталну умјетност, игрице или сличне индустрије. Али најновија колекција НФТ-јева долази из пивске индустрије и то домаће.

Република Српска 25.03.2022 | 14:17
Нектар пиво, први регионални пивски НФТ

Бањалучка пивара са својим Нектар пивом прикључила се свијету дигиталних токена дизајнирајући колекцију од 12 НФТ-јева и тако постало прво регионално пиво и  један од првих домаћих брендова који се опробао у овој иновативној и дигиталној сфери.

Креативни тим из маркетинга Бањалучке пиваре је осмислио шаљив и занимљив начин да позову потрошаче на друштвеним мрежама да им они пошаљу своје виђење шта заправо значи НФТ.  

“Креирали смо ограничену серију од 12 јединствених дигиталних токена и свих 12 НФТ-јева поклонићемо онима са најкреативнијим одговорима на питање „WТФ је НФТ?“ Више стотина људи је већ учествовало  у овој шаљивој активацији Нектара о НФТ-ју, покушавајући да својим виђењем приближе бренду шта заправо значи овај популаран термин,“ поручили су из Бањалучке пиваре и позвали све да посјете Инстаграм страницу Нектар пива и учествују у овој активацији до 31. марта хттпс://www.инстаграм.цом/п/ЦбфоН-6И02с/?утм_медиум=цопy_линк

Из Бањалучке пиваре поручују да се колекција налази на Опен Сеа платформи, а осим НФТ-ја Нектар пива, 12 добитника очекују и друге награде попут улазница за Нектар ОК Фест, Нектар Гарден Фест, утакмицу КК Црвена Звезда, мајица, чаша, и, наравно пива, јер ипак је право пиво боље од овог дигиталног.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар