Не знајући 20 година јео кексове за псе!

Један возач доставе имао је навику да сврати у продавницу на углу по кутију кекса сваки пут када напуни свој комби бензином.Након 20 година свраћања у ису радну открио је да су његови омиљени “офф-бранд Дигестивес” заправо кексови за псе!

Занимљивости 24.03.2022 | 17:31
Не знајући 20 година јео кексове за псе!

Не могавши да обузда смех, његова ц́ерка је на Реддиту поделила несрец́ну грешку свог оца након што је открила да је случајно једном недељно јео посластице за псе скоро 20 година!

Рекла је: “Дакле, мој тата је говорио о повец́ању цена бензина и то га је навело да прича о радњи на углу коју посец́ује сваке недеље због пакета кекса.

“Ишао је у своју радњу око 20 година да узме ове кексе. Рекао је да су му они омиљени и да су једина радња у којој их може нац́и. Каже да је тражио у одељцима Тесцо, Моррисонс и Саинсбурy’с кекса није било то јест није могао да их нађе, преноси Миррор

“У сваком случају, неколико дана након овог разговора, донео је куц́и пакет тих његових кексова за мене јер је хтео да ми покаже колико су добри.

Након што је само бацила поглед на пакетиц́, кћерка је “праснула у смех” и саопштила свом тати вест о његовим омиљеним кексима.

“Јасно као дан на пакету, писало је да су то псец́е посластице. Он једе псец́е посластице вец́ 20 година! Искрено, не могу да верујем! Смејем се овоме вец́ сатима”, додала је она.

Баксузни отац је рекао је да мисли да су “офф-бранд Дигестивес” били за људску употребу тј. јело зато што су округли и нису ‘у облику кости’.

Кћерка каже да је одмах позвала своју сестру да је обавести о несрец́ној грешци њиховог оца, рекавши да ни она не може да се насмеје.

Она је додала: “Није могао да верује. Питала сам га да ли ц́е да их убудуће купује и једе, а он је рекао да није одлучио. Ово је било пре недељу дана, па када је данас отишао да сипа бензин, послао ми је поруку да једноставно немају исти укус, а сада зна да су за псе!“

( Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар