Нада штедиша: Купује брашно и пиринач на акцији а не криптовалуте и златне полуге?!

Иако је у својој каријери зарадила доста новца, Нада Топчагић је опрезна када је у питању трошење. Певачица каже да редовно прати акције у супермаркетима, као и да има проблем чак и са мајсторима, који чим чују да их она зове, предложе четвороструку цену.

Забава 23.03.2022 | 22:22
Нада штедиша: Купује брашно и пиринач на акцији а не криптовалуте и златне полуге?!

За разлику од свог пријатеља Златана Ибрахимовића који је започео бизнис са криптовалутама, Нада инвестира у основне животне намирнице. Њу не занимају ни некретнине, ни златне полуге, већ углавном брашно, пиринач...

Zlatan Ibrahimović, Nada Topčagić
ФОТО: ЕПА/ЕТТОРЕ ФЕРРАРИ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Прошле су полуге. Што се тиче криптовалута, то на кинеском причате? Сад је актуелно брашно и пиринач! Кад су на акцији. Одем у продавницу и питам: "кад ће шта да буде на акцији". Све знам! Ја сам само у акцијама. Продавац ми каже "ти пратиш акције?" Шта, ја сам од крви и меса. Кад је једна Мадона заборавила картицу, и неки дечко је нашао и однео јој на врата. Она га частила са само пет долара. Ја дајем увек. Доста породица издржавам, волим да помажем људима.

Може ли да се уштеди када се прате акције?

- Па добијеш на нечему другом. Није то толика уштеда.

Има ли кризе код певача?

- Код певача је највећа криза, само се многи крију. Не волим када се сликају са неким великим бакшишима, то је тренутно. Бакшиш кад стављају, кад вас ките са хиљаду евра, мора газди да врати те паре. То је фора. Ја због тога не могу да зовем водоинсталатера, јер кад чују да их ја зовем, онда дају четвородупле цене.

Одакле онда певачима виле на Дедињу?

- Нема много тих певача. Само Цеца, Јелена Карлеуша.

А ко им плаћа егзотична путовања?

Nada Topčagić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/МАГАЗИН ИН

- Ја то не могу да схватим. То је оно, видела жаба да се коњи кују, па и она подигла ногицу. Ово је напад на Дубаи, на малдивска острва, на Сејшеле. Кад их видим, свугде су. Ја се питам одакле им паре да толико иду? Шта те жене раде. То диже ноге, сликају се, авиони. Па кофери, један, други, трећи, не виде се иза кофера. Онда кажу: "Нада има". Зато Надица пере сама, чисти сама, сеје баштице. Ја ћу отићи у мочвару да се каљужам, нећу намерно где сви иду. То су перушке, празилуци, то се само слика, узеће ауто туђи. Продају му*а за бубреге.

Кад сте се последњи пут возили градским превозом?

- Не знам где карту да узмем. Једном сам ишла код куме аутобусом, ауто ми се покварио, наишла контрола. На првој сам сишла, брука. Нису ми писали казну, рекли су: "сиђите да нико не види".

Која је тајна ваше косе?

Nada Topčaigić, Nada Topčagić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Моја косица има свашта. Тајна моје косе је да правим разне маске, одржавам косу. Како је Констракта дошла на ту идеју... Ја то стално причам.

Шта бисте рекли Констракти да је сретнете?

Nada Topčaigić, Konstrakta
ФОТО: НЕНАД КОСТИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК ТВ

- Да је за мене... Могу сада сви да снимају, да певају... Док је Констракта, Компроста, не вреди ништа. Она је победила све. Сад да дође овде, да седне на столицу, мислим да би сви похрлили. Она је рођена звезда.

Којим путем ће да настави њена слава у наредном периоду?

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/14/15/2946187_констракта-фото-дамир-дервисагиц-4_фф.јпг?вер=1648041582" алт="Ана Ђурић Констракта, Констракта" />
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Регион је за њом полудео. Сад колико ће то трајати, како ће се она сналазити... Не треба да победи, она је направила печат. Ја бих јој дала десетку. Ово је нешто ново. Видим да се пева песма и на свадбама. Нема "рке коке, двојка, румба самба. Ра ра ра. Голе гаћице, дижи ноге". Она је седела, прала рукице и то је то. Не вреди, они се набијају тамо, савијају се, дижу ноге. Али, не! Села девојка, отпевала и то је то.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2020/11/14/18/2377987_сцреенсхот-14_фф.јпг?вер=1648041679" алт="Нада Топчагић" />
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/МАГАЗИН ИН

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар