Удаје се Лекина бивша жена Нина Радуловић!

Пет година после развода од глумца Бранислава Лечића, водитељка је решила да поново стане на луди камен. Нина се на лето удаје за мушкарца који није познат јавности.

Забава 23.03.2022 | 20:39
Удаје се Лекина бивша жена Нина Радуловић!

Нина је напокон срећна у љубави. Дечка је упознала преко заједничких пријатеља и већ годину дана су заједно. Баш се воле и планирају да се венчају на лето. Знам само да је он Београђанин и да се не бави јавним послом. Нина не жели да га експонира, па тако на Инстаграму, где је иначе веома активна, нема ниједну слику са дечком - прича извор за Инфоремер близак водитељки и додаје да су решили да се венчају ове године.

 
Nina Radulović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Он би хтео велику свадбу, али Нина инсистира на малом, интимном венчању, и то ван Београда. На свадби ће бити само његов кум и њена кума Анита Лазић.

Нину смо срели на представљању нове колекције модног креатора и пијанисте Стефана Ђоковића. Није скидала осмех са лица, па смо је питали да ли је за то заслужан њен будући супруг.

- Процените сами да ли сам заљубљена. Мој осмех ваљда све говори, на мени се то одмах види - рекла је Нина и открила нам где планира да се уда.

- Током снимања емисије "Срцем кроз Србију" обишла сам многа прелепа места, а Српска Црња ми је запала за око. Ту се налази дворац у ком бих се удала! Ето, живот пише романе и можда се баш ту деси венчање.

Нина није упознала новог момка са Леком, нити је он њој представио своју девојку Јелену. Упркос томе, водитељка каже да је у добрим односима са бившим мужем.

- Са Леком супер функционишем, све се лако договарамо око нашег сина Лава, који нам је најбитнији. Иако смо блиски, нисам упознала његову партнерку... Са бившим супругом не разговарам о томе.

Она тврди да на њихов однос није утицао скандал од прошле године, када је Данијела Штајнфелд оптужила Леку за силовање:

- Све што је требало да кажем о Леки на ту тему, рекла сам тамо где је требало - на суду! И нећу даље причати. Нас двоје и наш син Лав смо то превазишли, све је добро прошло...

Branislav Lečić, Nina Radulović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар