Детаљи убиства Србина у Чикагу

Никола М. из Србије убијен је у пословном објекту у Чикагу. Према првим информацијама упитају је младић из Крагујевца, а у ватреном окршају рањена је и жена пореклом из Македоније.

Свијет 23.03.2022 | 12:20
Детаљи убиства Србина у Чикагу

Крагујевчанин Никола М. (29) у уторак је у послеподневним часовима убијен у предграђу Чикага након што је на њега из пиштоља пуцао возач који је возио у његовој фирми. Починилац, Афроамериканац чији идентитет полиција још није потврдила, ранио је том приликом још једну женску особу македонске националности у истој згради, сазнаје "Сербиан Тимес".

Инцидент са смртним исходом десио се у канцеларији транспортне компаније "Wиннерс Фреигхт ЛЛЦ" чији је власник Никола М., а крвави пир нападач је наставио у другој компанији ("Форце") која се налази у истом објекту, а чији је власник Македонац. Након што га је полицијска потера стигла код оближње пумпе осумњичени за убиство извршио је самоубиство пуцајући себи у главу.

Никола М. није остао на месту мртав, али је на жалост преминуо на путу до болнице, Здравствено стање рањене девојке, Македонке, стабилно је и она се налази ван животне опасност, преноси "Сербиан Тимес".

Према информацијама, убица је у компанији "Wиннерс Фреигхт ЛЛЦ" почео да ради недавно, након што је лично звао Николу и замолио га да га прими на посао. Одвозао је само једну вожњу, после које је из још неразјашњених разлога упао у канцеларију код убијеног Србина и после низа увредљивих речи испалио у њега смртоносни хитац.

Након тога је отишао у просторије компаније "Форце" која се налезе у истој згради, а у којој је претходно због проблематичног понашања добио отказ, и ранио девојку. Све се ово дешавало између 15-15.30 часова.

Наоружани нападач је затим побегао са лица места, да би га убрзо затим полиција пронашла недалеко одатле, у Медисон улици. Када је опкољен и позван да се преда, осумњичени је наочиглед полицајаца пуцао себи у главу.

(МОНДО  Фото:ФАЦЕБООК/ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ/ПРИНТСЦРЕЕН/ЦБС ЦХИЦАГО
)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Душан

23.03.2022 12:44

Познавајући како плаћају наши људи који имају фирме вани , ова вијест ме није изненадила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

23.03.2022 14:35

Наши људи плаћају као и други. У камионском бизнису ако слабо плаћаш, возач одмах оде у другу компанију.

Name

Лактаси

23.03.2022 14:39

Балканци и црнци у обрачуну ста ли пису њихове новине да ми је знати

Name

Овако

23.03.2022 14:54

Да, а изненадило те да је црнац добио отказ ко зна због чега и да је молио овог човјека да ради за њега и онда га упуцао?? Ни мене то није изненадило!

Name

Е Дусане

23.03.2022 14:20

Тацно много је насих људи овамо радило црнцило по пар мјесеци па се врати куци без динара како би газде били богати да није биједе и сиротиње страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зао

23.03.2022 17:37

Зао ми је цовјека, Али ста це Србин у Америки,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попишај САД

23.03.2022 17:43

Толико о америчкој демократији сваки дан по 20 убистава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.03.2022 04:40

Какве везе демократија има са неким обрацуном који је заврсио смттним исходом,ретарду