Сутра Дан жалости у Српској због убиства Раденка Башића

Влада Републике Српске данас је, на телефонској сједници, донијела Закључак којим се сриједа, 23. март, проглашава даном жалости у Републици Српској, због бруталног убиства Раденка Башића, начелника Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Приједор.

Република Српска 22.03.2022 | 12:16
Сутра Дан жалости у Српској због убиства Раденка Башића

Према закључку Владе, сутра ће се на институцијама Републике Српске истаћи заставе на пола копља, отказати културне манифестације и прилагодити спортске манифестације датом тренутку.

У Приједору је данас проглашен Дан жалости због смрти начелника Сектора криминалистичке полиције приједорске Полицијске управе Раденка Башића.

Начелник Сектора криминалистичке полиције приједорске Полицијске управе Раденко Башић убијен је јуче из ватреног оружја у приједорском насељу Пећани. 

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Србо

22.03.2022 11:26

Нисам знао да је то толико висока важна функција за РС, разумијем општина и она може доносити шта хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

22.03.2022 14:01

Не , није он био нико посебан него је ово начин да се народу покаже да смо ми под владавином полицијске хунте у служби "великог баје". Што се мене тиче , више би требали жалити за новорођенчетом које је , ономад , убијено и бачено у смеће. Мислим да је то већа трагедија у односу на убиство полицајца које , наравно , не желим умањити али ... . У осталом , такав му је био посао. Ко је жалио оне раднике који су "падали" са новоградњи које граде "наши" "неимари"? И то су били људи који су зарађивали хљеб радећи тежак и опасан посао.

Name

Пацов из рова

22.03.2022 12:18

А ста је то он бољи него било који градјанин који умре у рс.сто би због њега био дан залости.јел зато сто је полицајац?цццц сваста бозе мили који терор мозга напаценом биједном народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

22.03.2022 14:30

Бог да ти дусу прости.

ОДГОВОРИТЕ