Гоца Тржан оплела по Лукасу: Он воли да иритира и боде прст у око?!

Певачица Гоца Тржан открила је шта мисли о нашој овогодишњој представници на Евросонгу Ани Ђурић Констракти, али и Аци Лукасу, који је бројним скандалима обележио овогодишње такмичење.

Забава 18.03.2022 | 20:38
Гоца Тржан оплела по Лукасу: Он воли да иритира и боде прст у око?!

Гоца је у последњем тренутку одустала од учешћа на "Песми за Евровизију", али је, како каже за Информер, презадовољна овогодишњом победницом.

С друге стране, нумера "Оскар" коју је извео Аца Лукас, Тржановој није легла.

Goca Tržan
фото: Немања Николић

- Искрено, мени се није свидела Лукасова песма. Не мислим да је то песма... једноставно није по мом укусу... Он је факат балканска звезда која има много публике и пуни арене, клубове. То је неспорно. Али да ли је он човек који треба да иде да представља Србију, нисам сигурна у то - каже Гоца.

Она додаје да је не чуди што је Лукас пре финала оптуживао организаторе да је такмичење намештено и тако изазвао бројне скандале:

- Лукас је мајстор да подигне прашину. Он је врло смишљено све ово радио и то је потпуно у реду. Није ми ту ништа чудно, јер Лукас воли да иритира и да боде прст у око, то је његов начин - рекла је певачица.

Aca Lukas
фото: Ана Паунковић

Гоца поручује Лукасу да би сада требало да честита Ани Ђурић Констракти.

- Жена је победила, пружи руку, честитај и иди даље. Како да ти кажем. Можеш сада да тераш мак на конац докле хоћеш, али човек мора да буде подједнако добар и када добија и када губи.

Тржанка сматра да Констракта не може да се снађе у свом овом лудилу:

- Жена у овоме у чему се нашла је у потпуном чуду и пита се: "Што мене напада неки Аца Лукас, шта ја идем са њим?" То је глупо! Мислим ставио си жену у такву позицију, а она није уопште из овог света. Ви не бисте знали ко је она да није победила на избору за песму Евровизије.

Goca Tržan, Konstrakta
фото: Ана Паунковић, Дамир Дервишагић

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар