Оливера Ковачевић поднијела 12 тужби против Лукаса!

Оливера Ковачевић поднела 12 тужби против певача Александра Вуксановића, Аце Лукаса, а у вези са организацијом и гласањем на фестивалу "Песма за Евровизију 22".

Забава 18.03.2022 | 19:38
Оливера Ковачевић поднијела 12  тужби против Лукаса!

Оливера Ковачевић, због повреде угледа и части, поднела је у својству грађанина, Првом основном суду и Вишем суду у Београду, дванаест (12) појединачних тужби против Вуксановића и са њим пословно повезаних субјеката, који су синхронизовано пласирали и дистрибуирали неистините информације о наводним нерегуларностима које су пратиле фестивал.

Olivera Kovačević
фото: Ненад Костић

Како наводи правни тим Ковачевићеве, пажљивом анализом јавних наступа, Александра Вуксановића и његовог ПР тима, издвојене су све оптужбе које су таквог интезитета да нужно захтевају судску заштиту, а како се некажњено у јавности не би понављале и бацале сенку сумње на регуларност, како овогодишњег, тако и сваког будућег такмичења.

Aca Lukas
фото: Принтсцреен

Они наводе да је једини начин да се Оливера Ковачевић заштити не само свој углед, већ и углед својих сарадника из тима РТС-а, стручног жирија и публике која гласа, а пре свега да сачува интегритет свих извођача, који талентом, трудом и енергијом дају аутентични печат овом престижном фестивалу.

Како је навео адвокат Иван Нинић, пуномоћник Оливере Ковачевић, у тужбама је истакнут и посебан захтев Ковачевићеве да свака пресуда буде јавно објављена у штампаном или електронском медију, како би се санирале штетне последице непримерене кампање.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар