Повријеђена четири лица у удесу код Градишке

Четири лица из Градишке повријеђена су у саобраћајној незгоди која се догодила ноћас у мјесту Душаново, на магистралном путу Градишка–Бањалука.

Република Српска 18.03.2022 | 10:13
Повријеђена четири лица у удесу код Градишке

Повријеђена су лица чији су иницијали М.Г, М.С, С.Г. и М.Ј.

Лице М.Г. је задржано на лијечењу у Општој болници Градишка, док је лице М.Ј. превезено у Универзитетски клинички центар Републике Српске, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Лице М.Г. управљало је аутомобилом "бе-ем-ве", а лице М.С. аутомобилом "мерцедес" у којем је лице С.Г. било сувозач, а М.Ј. путник.

Саобраћајна незгода догодила се 15 минуста послије поноћи, увиђај су обавили службеници Полицијске управе Градишка, а о случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Службеници ове управе јуче су у 13.00 часова у мјесту Трошељи уочили лице чији су иницијали М.П. које је испаљивало више хитаца из пиштоља у ваздух.

Против овог лица, које је испалило три хица из стартног пиштоља, а који је предало полицији, биће поднесен надлежном суду захтјев за покретање прекршајног поступка.

На подручју Полицијске управе Градишка јуче су евидентирана два кривична дјела, два нарушавања јавног реда и мира и једна саобраћајна незгода. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар