Оне су краљице бакшиша: За 3 сата узела 45.000 евра!

Естрадне звезде највише новца зарађују на приватним весељима, посебно на свадбама, а неки од њих за ноћ зараде и по неколико десетина хиљада евра.

Забава 17.03.2022 | 18:48
Оне су краљице бакшиша: За 3 сата узела 45.000 евра!

Теа Таировић Певачица Теа Таировић већ неко време важи за краљицу бакшиша, а где год да се појави направи луду атмосферу својом појавом. Теу је прославио хит "Хајде", који је објавила прошле године, а од тада добија невероватно велике своте новца када је бакшиш у питању. На снимку који је објављен на Јутјубу можете погледати како изгледа једна приватна прослава на којој је Теа у рекордном року добила 5.000 евра.

 

Теа је једном прокоментарисала то што је зову "краљицом бакшиша".

- Не смета ми то што ме називају тако, гледам на то као на нешто добро и као на награду, јер сам у том тренутку успела да развеселим људе на слављу. То није ништа лоше - рекла је Теа раније.

Само захваљујући само једном свом хиту на свадби у Немачкој за вече зарадила 14.000 евра, када су гости од певачице тражили да песму "Хајде" отпева чак 47 пута и за то су је добро частили.

Милица Павловић Милица Павловић од свог првог појављивања у "Звездама Гранда" важи за миљеницу на естради, када су у питању млађе генерације, а певачица је успела добрим песмама да се пробије до самог врха естраде, те самим тим добро и зарађује.

На Јутјубу постоји снимак са једном приватног весеља на ком је Милица певала, а певачица је добила толико новчаница да их је једва држала.

<ифраме титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/-т9ЦyД2ГоаУ" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-мце-фрагмент="1">

Тања Савић

<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3812391/тања-савиц-раскринкана-лазе-срамота" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Тања Савић је недавно одржала турнеју у Америци где има турнеју, а певачица је на једном наступу добила, вероватно један од највећих бакшиша у каријери.

Наиме, некоме се толико свидели како Савићева пева уживо, па су у једном моменту новчанице само летеле ка њој и завршиле на поду, а она је наставила свој наступ и газила по пара. Новца је толико било да се није могло избројати.

<ифраме титле="YоуТубе видео плаyер" срц="хттпс://www.yоутубе.цом/ембед/-ЈФ3ХРxфТјк" wидтх="560" хеигхт="315" фрамебордер="0" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен" дата-мце-фрагмент="1">

Јана Тодоровић Јана је прошле године отпутовала у Француску како би наступила на једном свадбеном весељу, а како су медији тада пренели, певачица је за три сата наводно зарадила 45.000 евра, што је цена мањег стана у Београду.

- Јана Тодоровић је у недељу ујутро отишла у Француску с бендом. Певала је код човека који је женио другог сина, а била је гост и кад се старији женио. Увек их дочека као најрођеније, плати авионске карте и цео боравак. Јана није могла да га одбије, певала је у сали где су правили прославу после црквеног венчања, а за три сата је само од бакшиша зарадила око 45.000 евра. Гости су наручивали песме, углавном су частили новчаницама од 100 евра па навише. После 20 минута Јана више није могла да држи толико пара у рукама, па их је остављала на сто. Гурала је све у дрвену корпу која је била поред клавијатуристе и рекла: "Људи, треба све ове паре послагати! Да имам бар још две руке", а гости су аплаудирали - рекао је тада извор близак певачици за Републику.рс.

(Курир.рс)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

цијеновник

17.03.2022 19:24

колико је то у уљу и брасну.Знам пар њих који тако цасцавају а родитељи им зиве као просијаци кад одес несто да им урадис свадају се за 5 еура.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзосуа

17.03.2022 19:29

А серу Дјоловицу сто зиви у Монте Карлу и наводно не плаца порез. Ста је са овим омладинкама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

чкаља би рекао...

17.03.2022 20:02

док је ћурана биће и подвољака. пјесме у стилу еци пеци пец. једино сексипил

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.03.2022 22:02

Браво,?

Name

Дриугаувугла

17.03.2022 22:13

Док је рокаља ,гегула и секлемеза ,бице и естрадних дроља ,ово је Балкан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

17.03.2022 22:18

А све поштене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зато нам је како нам је

17.03.2022 22:52

Да се скупља помоћ за сиротињу,не би се тако брзо скупила.А и оно што скупе у хуманитарне сврхе,обично већина не стигне у прва руке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А порез

17.03.2022 23:05

Да ли те краљице бакшиша плачају порез као обични радници? Сигурно не! Зато се бахате са скупцијеним аутомобилима, вилама итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

17.03.2022 23:48

Курванлук се сигурно није поштено напатио а посебно Теа Таировић и Тања Савић тако да питање је шта је било послије тј. колико су муштерија имале.

ОДГОВОРИТЕ