Брус Вилис тешко болестан, сви су мислили да је до лењости али ствар је много озбиљнија!

Глумац Брус Вилис, према писању страних медија, има озбиљних проблема са памћењем текстова, као и дијалога, што су у почетку многи приписивали његовој лењости. Међутим, како се испоставило, ствар је много озбиљнија.

Забава 16.03.2022 | 21:50
Брус Вилис тешко болестан, сви су мислили да је до лењости али ствар је много озбиљнија!

- Истина је. Режирао сам четири филма с њим, тако да знам из прве руке. Тужно је видети како се легенда попут Бруса распада пред вашим очима. <див цласс="адс">  <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/14/20/2946651_профимедиа0654929224_фф.јпг?вер=1647437515" алт="Брус Вилис" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРОФИМЕДИА

- Видео сам како изгледа рад са њим у последњих неколико година - написао је редитељ Мет Ескандари у коментару на Фејсбуку испод снимка о гласинама о <а хреф="хттпс://www.курир.рс/забава/култура/3892473/бата-стојковиц-глумац-легенда-сецање-годисњица" таргет="_бланк" рел="ноопенер">глумчевој болести.

Нагађа се да би ово могло да утиче и на његово повлачење из Холивуда, али глумац још увек није потврдио ове спекулације.

Подсетимо, легенда Холивуда Брус Вилис недавно је био номинован за Златну малину - Најгора изведба у филму из 2021. године, и то за филмове у којима је глумио - "Америцан Сиеге", "Апеx", "Цосмиц Син", "Деадлоцк", "Фортресс", "Оут оф Деатх", "Сурвиве тхе Гаме" и "Миднигхт ин тхе Сwитцхграсс".

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар