Милан Станковић мења професију: Не пева а зарађује седећи код куће!

Певач Милан Станковић окачио је микрофон о клин, пишу медији.

Забава 15.03.2022 | 18:01
Милан Станковић мења професију: Не пева а зарађује седећи код куће!

Публика дуго већ жели да чује неку његову нову песму, али како ствари стоје то се неће скоро догодити. Милан ће од сада песме снимати само за своју душу, а од бизниса који је покренуо зарађиваће десет пута више.

Како пише нови Сцандал <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3845495/милан-станковиц-проговорио-о-прицама-да-це-се-замонасити" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Милан Станковић из топлине свог дома на Дедињу зарађује брдо пара. Станковић је пре две године по два или три месеца узастопно боравио у Америци и тада је дошао на идеју да покрене нови бизнис. Реч је о послу ауто-превозника.

‒ Купио је на почетку један камион, а у међувремену, када се посао разрадио, купио их је још десетак. Сада му је лако јер седи код куће, посао иде сјајно, а он ужива ‒ тврди извор за поменути медиј.

Иако посао Милана Станковића иде као по лоју, он нема намеру да заувек напусти певачку каријеру, већ ће у будућности публику обрадовати новим песмама. Наступи му више нису потребни због зараде, повукао се са друштвених мрежа и води миран живот коју му и те како прија.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2022-03-15/03152022060341.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="667" />

(Курир.рс/сцандал)

Коментари / 0

Оставите коментар