Бивша несташна учитељица постала звезда ОнлyФанса!

Бивша учитељица Кортни Тилиа сада зарађује десетине хиљада евра месечно од ОнлyФанса, платформе на којој објављује еротски садржај и корисници јој плаћају да га гледају.

Занимљивости 15.03.2022 | 16:31
Бивша несташна учитељица постала звезда ОнлyФанса!

Ова девојка је некада радила у школи за децу ометену у развоју и још тада је привлачила пажњу својим изгледом, док је истовремено то покушавала да искористи и пробије се у свет фотомодела.

Тада су и настале неке њене шкакљиве и компромитујуће фотографије које су пронашле њене колеге из школе, међутим, није сносила за то последице нити је остала без посла.

Како је сама испричала у једном подкасту, врло често родитељи ученика којима је предаала остајали запрепашћени њеним изгледом, а посебно су били заинтригирани очеви, очекивано.

Ипак, убрзо је схватила да више не жели да ради у школи, па је дала отказ и кренула у посао којим је одувек желела да се бави, додуше у нешто другачијем облику, али од кога ће моћи да зарађује огроман новац.

Отворила је профил на ОнлyФанс платформи и почела да објављује еротске фотографије и снимке, а за то наплаћује корисницима. И убрзо је стекла велики број претплатника, те сада зарађује озбиљан новац.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар