Карлеуша копира Ким Кардашијан: Облепила се изолир траком!

Јелена Карлеуша објавила је сет нових фотографија по узору на Ким Кардашијан, која се у истом издању појавила на недавно одржаној Париској недељи моде.

Забава 14.03.2022 | 21:52
Карлеуша копира Ким Кардашијан: Облепила се изолир траком!

Ким се на ревији чувене модне куће "Баленсијага" појавила у несвакидашњем издању - облепљена у жуту изолир-траку с логом бренда, којим је привукла пажњу свих присутних, па је данима била главна тема у свим светским медијима. Она је на својим друштвеним мрежама показала и колико је тешко било да ходати у том аутфиту, али и како су текле припреме за саму ревију. Модел који је она носила је заправо био модел са ревије за јесен-зиму 2022/23. године.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Није дуго требало да Јелена Карлеуша ископира овај необични стајлинг. Ипак, неки кажу да у питању није оригинална "Баленсијага" изолир-трака.

Jelena KarleušaФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Наиме, ова трака с ревије одржане у Паризу још не може да се купи или наручи онлајн са сајта овог бренда или неког од сајтова на којима се продаје луксузна гардероба, али је можда Карлеуша ВИП клијент па је успела да дође до ње.

Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Како је ова трака део колекције за наступајућу јесен-зиму, овај занимљиви модни детаљ наћи ће се у продаји тек за неколико месеци.

Kim Kardašijan
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ/ЕТ

Иначе, многи мисле да је управо овај низ изазовних фотографија начин да Карлеуша испровоцира америчког репера Кањеа Веста, бившег супруга Ким Кардашијан, који ју је недавно запратио на Инстаграму.

Kim Kardašijan, Jelena Karleuša
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ, ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боле

14.03.2022 23:57

Срам те и стид било, срами се ! Фууууј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

15.03.2022 08:43

Јелена је авион за Ким

ОДГОВОРИТЕ