Зорана Павић жели да буде таксиста?!

Певачица Зорана Павић, која је драстично смршала и коначно се осећа сјајно у својој кожи, осим што је одлична певачица одличан је и возач и ужива у времену које проводи за воланом.

Забава 14.03.2022 | 17:39
Зорана Павић жели да буде таксиста?!

Зорана је признала да је толико у аутомобилу да се њени пријатељи шале на рачун тога и да су јој предложили да промени занимање.

"Када ми пријатељи пишу, питају ме: 'Да ниси таксиста?'. Неумерено сам присутна у возилу. Нисам таксиста, али сам стварно нон-стоп у возилу. Ја када бих радила то, када бих возила, ја бих успела у животу... Волим да возим, уживам да возим, још кад су измислили да ти телефон стоји ту, да можеш да видиш ко ти пише, да не мораш да направиш удес ако се јављаш... Ја желим да будем таксиста, то је моја будућност", рекла је Зорана у емисији "Гранд Онлине" кроз шалу у свом духу, па прокоментарисала да ли су жене лошији возачи од мушкараца.

"Жене нису лошији возачи, ја гледам мушкарце, нешто се утуњили. Шалу на страну, нема ту генерализовања, мушкарци - жене, неко је добвар возач или није добар возач", сматра певачица.

Zorana Pavić
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН/ГРАНД

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар