Вучић: Више ништа није исто, не знамо шта доноси сутра

"Ја не могу да сакријем свој очај и не кријем га. Нећу да лажем народ. Ситуација је из дана у дан све тежа. Ништа више не можете да набављате. Људи морају да разумију да у садашњој ситуацији гдје нигде није добро, ни у Украјини ни било гдје у Европи, нема више лагодног приступа јер више није ништа исто."

Србија 12.03.2022 | 21:31
Вучић: Више ништа није исто, не знамо шта доноси сутра

Поручио је ово предсједник Србије Александар Вучић гостујући у емисији "Интервју" на Пинк ТВ.

"Шта год да урадите, нађе вам се нови проблем. Економске посљедице, политичке, су језиве. Ово је најтежи сукоб од Другог свјетског рата. Ја не причам о нама, већ о Европи и свијету. За нас је оно што нас је погодило и гдје смо губили животе људи, најтеже", додао је он.

Нагласио је да плате неће каснити у јавном и приватном сектору.

"Ни пензије неће каснити ни дан. Ако ово буде трајало, гледаћемо да тражимо паре, као што је то било за корону. Обезбиједили смо хране довољно", додао је Вучић.

Поручио је и да је обезбијеђено довољно хране, као и нафте.

„Умјесто да ћуте сви и да разумију да је за нас најбоље да размишљамо о себи и свом раду. Како да обећамо све и свашта када не знамо шта доноси сутра“, рекао је он.

(БН)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Боро

12.03.2022 21:35

Само изаберите мене и бице све лаксе! Какав глумац јбт

ОДГОВОРИТЕ
Name

суперхикова деца владају

12.03.2022 22:38

А толико се борите да додјете на власт генерално по свету, црно бели сет, а народу све горе , мозда зато сто ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуциц казе:

12.03.2022 22:46

"Ни пензије неће каснити ни дан. Ако ово буде трајало, ГЛЕДАЦЕМО ДА ТРАЗИМО ПАРЕ КАО СТО ЈЕ ТО БИЛО ЗА КОРОНУ Обезбиједили смо хране довољно", додао је Вучић. Питам се: Гдје је онај економски тигар..... првак Европе и свијета....лидер региона...бла...бла...бла... Кредити,бре....

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

12.03.2022 23:00

Укинула ЕУ донqције..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Европљанин

13.03.2022 02:41

Мени је добро, ниста се није промјенило...мозда само оним који покусавају сједити на двије столице...добијати паре са једне а навијати на другу страну...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Провинцијалац

13.03.2022 11:05

Ти или си слијеп и глув, или не цитас вијести. То сто ти називас сједење на двије столице практикују скоро све дрзаве. Србија је у УН осудила напад, али као и многе друге дрзаве труди се и даље да одрзи пристојне односе и са Русијом. То је интерес, а не љубав, а тако и треба у политици. Ево Мадјарске, Израела, Цеске, да не набрајам даље, које такодје јавно не говоре ниста против Русије јер им то није од користи. Само ретардирани људи мисле да се заиста мора изабрати страна, паметни увијек бирају исту страну а то је властита.

Name

Митар

13.03.2022 05:27

Свака цаст предсједнику Вуцицу . Он увијек мисли о свом народу и проналази нај боља рјесења за свој народ . Док опет ова наса власт не мисли о народу само о себи . Када је била корона они се богатили на набавци респиратора маски рукавица правили зурке док је народ био закљуцан у полициском цасу и на рубу зиваца . Сад када је поцела криза у Украјини пљацкају нас не основаним поскупљењима горива дистрибутери раде ста хоце нико их не контролисе као ни трговце који поскупљују све ради еxтра профита . Изгласао парламент укидање акциза на гориво аТелгелтија гледа како це ту одлуку зауставити у дому народа . А народ од плате и пензије не мозе да се прехрани а они само се богате . Нити једну мјеру типа укидање акциза донесоње плана о субвенцијама нај угрозенијих градјана отпис камата на комуналне рацуне увоз хране прављење резерви . Складистење нафте нити једну мјеру нису доњели да ублазе кризу . Само талови дилови ради лицног ња а предсједник Вуциц мисли увијек о народу . За вријеме Цовида у Србији није било афера с набавкама ресоиратора лијекова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕСНА

13.03.2022 05:47

Ако ико драми око тога то је он. Па се онда као пита зашто народ прави залихе. Само смирено и но проблем. Лопту на земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнам

13.03.2022 06:03

Како оцекивати несто добро једини у европи који нисте против рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.03.2022 08:42

Једини у Европи који не уцествује на ницијој страни. Мисли својом главом сто је у данасње вријеме висе од храбрости . Све унапријед казе ста це се догодити . Дијела говоре све .

Name

А

13.03.2022 07:01

Ко је и због чега увео забрану уласка у БиХ професору Милошу Ковић? Боље речено шта раде ове наше "Србенде" у том тамном вилајету зв Сарајево. Питају ли се они тамо шта или не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.03.2022 11:00

Мислио ти ици на неко предавање можда?

Name

ПањОви

13.03.2022 08:02

Ми вец 30 година не знамо ста доноси сутра.

ОДГОВОРИТЕ