Жена се утопила у бунару, док је утоварала сијено

Женска особа чији су иницијали М.В. пронађена је мртва у бунару у мјесту Чечава код Теслића, а љекар мртвозорник изјаснио се да је ријеч о задесној смрти, насталој утапањем без видљивих повреда по тијелу.

Република Српска 11.03.2022 | 10:22
Жена се утопила у бунару, док је утоварала сијено

Полицијској станици Теслић јуче ујутро је пријављено да је у Чечави приликом прегледа бунара пронађено тијело женске особе.

Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Теслић и припадници Територијалне ватрогасне једнице који су тијело извукли из бунара након чега је утврђено да је ријеч о лицу иницијала М.В. са подручја општине Теслић, саопштено је из Полцијске управе Добој.

У присуству љекара мртвозорника Дома здравља Теслић извршен је увиђај лица мјеста приликом и утврђено је да је лице М.В. највјероватније приликом утовара сијена у радна колица пало у неограђен бунар који се налази у неспоредној близини сјеника, а који је био покривен најлоном и даском, наводи се у саопштењу.

Љекар мртвозорник, након спољашњег прегледа тијела, изјаснио се да је ријеч о задесној смрти, насталој утапањем без видљивих повреда по тијелу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Побогу

11.03.2022 15:35

Па зар није знала са је ту бунар?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Читај како је написано.

11.03.2022 16:46

Што ће товарит сијено у бунар.

ОДГОВОРИТЕ