Да је цео свет разуме: Јутјуб укључио Констракти енглеске титлове!

Сви страни љубитељи Евровизије сада више неће морати да се питају шта је то Констракта хтела да каже у својој нумери "Ин цорпоре сано".

Забава 08.03.2022 | 18:29
Да је цео свет разуме: Јутјуб укључио Констракти енглеске титлове!

На званичном каналу овог музичког такмичења на Јутјубу освануо је снимак наступа са финалне вечери уз који је могуће пратити песму уз титлове на енглеском, ако се на платформи изабере опција за превод на овај језик.

Иако ова опција није ексклузивно везана за њену песму, могло би се рећи да ће многи странци бити срећни што коначно могу да разумеју у ком контексту се помиње Меган Маркл.

Подсетимо, светски медији преносе вест о нашој овогодишњој представници за Евровизију. Један од њих је и "Њузвик" (Неwсwеек), који пише да је Меган Маркл поменута у "бизарној поп песми српске уметнице која пита која је тајна њене здраве косе".

Ни страни јутјубери који се баве темом Евровизије нису остали равнодушни према наступу Ане Ђурић Констракте.

По завршетку финалне вечери прошле суботе бројни видео-снимци у којима се оцењује ова песма појавили су се на платформи Јутјуб, са пратећим похвалама али и са чуђењем.

Коментатори су углавном говорили да је у питању уметност и песма која преноси став, као и да је избор Србије за ово такмичење неочекиван, а за неке и веома – храбар.

Многи су похвалили песму, али уз сугестију да би за публику Евровизије требало да буде објашњен контекст или да се песма изведе уз превод – јер ће гледаоци желети да разумеју речи.

А до тада, нека читају титлове на Јутјуб каналу.

(б92)

Коментари / 0

Оставите коментар