Тања Јовићевић признала: Истина је да сам изгубила стан због пропалог бизниса!

Први пут након што је избачена из ријалитија певачица Тања Јовићевић стала је пред камере и осврнула се на недавне гласине о својој егзистенцији.

Забава 06.03.2022 | 20:13
Тања Јовићевић признала: Истина је да сам изгубила стан због пропалог бизниса!

Наиме, велику прашину дигло је наводно Тањино признање да је завршила на улици после ријалтија, да нема где да живи јер јој је стамбено питање нерешено, те да моли јавност да јој помогне. То ју је, како каже у Премијери, повредило.

- Моји приватни проблеми су настали још пре пет година, то заиста није ништа ново. Ушла сам у један прилично ризичан бизнис план, ништа нисам знала о томе... Уложила сам све што сам имала, јер сам заиста мислила да тако треба. Нисам била испоштована, ради се о једној врсти издаје. Остала сам без стана своје маме, живела сам као подстанар и многи људи који нису морали, помогли су ми. Оно што је ружно од новинара који су сазнали, није битно ко је дао изјаву... Људи са којима се ја дружим никада неће говорити изразе као што "потуцам се, немам шта да радим, на улици сам". Ја то заиста никада не бих рекла, јер то прво није истина - испричала је Тања.

Tanja Jovićević <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Премијера

Како каже, у једном тренутку размишљала је о томе да се замонаши, а велики посао, који би јој решио стамбено питање, нажалост је пропао због пандемије корона вируса.

- Ја сам донела одлуку да не из разочарања или очајања, већ да одем у манастир, то је заиста била одлука, зато што сам пре овог лудила које је почело свима да се десило, добила понуду да одем на брод, на крузер који би ми "купио време" још годину дана, и од тога је могао и да се купи стан, да се уради шта год... Међутим, уговор је пропао, два уговора су били у питању. Када пословни уговори, који су могли да ме извуку из такве ситуације, због нечега што не можете да промените пропадну, онда заиста ви немате куд. Истина је пола-пола. Истина је да имам решења, али сам желела да се одморим и да ступим у контакт с људима који могу да ми помогну, али знате шта, треба нешто радити... Оно нису моје речи, ја се никада тако не бих обратила јавности, па све и да је тако - захвална сам онима који су ми се тренутно нашли при руци, ситуација иде ка решењу.

Како би ставила тачку на нагађања, признала је како је себе довела у ситауацију да јој стамбено питање данас буде нерешено.

- Истина је да сам изгубила стан, то је било пре 4, 5 година. У том стану живели су подстанари који нису испуњавали своје обавезе, а ја сам била за то време у Црној Гори. Дошла сам у ситуацију да спасим оно што се спасити може - уложила сам у два посла са људима у које сам тада реаговала, ризиковала и изгубила. Ништа специјално. Ушла сам у ризични пословни подухват о ком ништа нисам знала, а веровала сам људима тим... Никав ме више нису позвали, четири године сам покушавала то да решим. У међувремену сам радила, али кад је почела корона све је престало. Имам понуде да решим своју ситуацију, али сачекаћу.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/06/19/2936227_тања-2_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/06/19/2936227_тања-2_фф-с.јпг?вер=1646589751" алт="Тања Јовићевић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Премијера

(Курир.рс/Пинк.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар