Поднесена кривична пријава против Шака Полументе!

Певач Шако Полумента (53) кога је бивша учесница "Задруге" Мина Врбашки оптужила да јој је слао непримерене поруке и видео-снимке док она још није била напунила 18 година, наводно наставља да шаље интимне поруке малолетницама.

Забава 06.03.2022 | 17:55
Поднесена кривична пријава против Шака Полументе!

Једна од њих укључила се у јутарњем програму код Јоване Јеремић и открила да су њени родитељи поднели кривичну пријаву против певача.

Šako Polumenta
фото: Марина Лопичић

- Такве особе треба да заврше или на психијатрији или у затвору, једноставно сматрам да им није место на слободи. Шако ми се јављао преко Инстаграма, хиљаду порука и хиљаду позива са његовог званичног профила и приватног профила. Слао ми је песме, снимао, затим ме је контактирао на видео позив где је хтео да ме види и ја сам наравно одбила тај видео позив. искрено имам неку малу трему, збуњена сам, уплашена сам... Тражио ми је фотографије на којима немам ништа на себи, где сам гола у потпуности, ја сам то одбила и ја сам њему рекла колико имам година да није у реду такве ствари да ми тражи. Готивила сам га као певача - започела је девојка (17) којој је певач слао поруке.

Јована ју је упитала зашто му је дала број телефона ако није желела да се дописује са њим.

- Он је инсистирао и ја сам га готивила баш као певача, све је то кренуло од његовог певања... Волим неке његове песме, баш сам га готивила као личност. Ја сам му дала број, он ме је звао на Вајбер, певао и затим ми тражио слике. Ово се десило у месецу фебруару ове године рекла бих, моји родитељи су поднели кривичну пријаву против Шака Полументе.

фото: Приватна Архива

Водитељка је у програму уживо пустила говорне поруке које је певач слао малолетници.

- До тебе је велики проблем доћ, ја не знам шта је, али океј. Стварно сам имао добру енергију и добар разлог да те видим. Хајде буди се хоћу да те видим, вероватно си синоћ уживала. Скини се бре гола, чујеш ли ме - чује се у говорним порукама које је водитељка Јована Јеремић пустила у јутарњем.

Мајка малолетне девојке прокоментарисала је недавно целу ситуацију.

- Тог човека нећу да коментаришем, нити желим да имам ништа с њим. Кад ми је показала шта јој је послао, згрозила сам се. Не знам да ли је само њој слао овакве снимке или је тај број девојчица већи - поручила је избезумљена мајка за домаће медије, док је Шако Полумента био љут због новог скандала.

- То нека будала шаље. Та прича је испричана више. Не разумем зашто дајете тим особама на важности, ја то нисам заслужио. Толико лепих ствари сам учинио, а ви хоћете да пустите старе снимке - поручио је Шако.

Šako Polumenta
фото: Дамир Дервишагић

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Овог

06.03.2022 17:33

Перверзњака,под хитно стрпати у затвор,па нека тамо рокце.А , и ове мале сто му саљу бројеве телефона,треба добро сибом наплејати.Све је то беспослено и доконо.Јадни родитељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

06.03.2022 19:30

Он је кретен а и она је глупаца. Довољно је било га блокирати или идмах реци родитељима

Name

Боро

06.03.2022 18:43

Она дигла реп, дала и број, и сад несто не штима.. Олади мало..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

06.03.2022 19:28

Битанга био, битанга остао.

ОДГОВОРИТЕ