Ацо Пејовић отворио душу: Живим као рокер, има с*кса али дроге никад!

Певач Ацо Пејовић каже да живи као прави рокер, само што се не дрогира.

Забава 05.03.2022 | 17:52
Ацо Пејовић отворио душу: Живим као рокер, има с*кса али дроге никад!

Фолкер често за своју душу запева рок нумере на наступима.

Aco Pejović
фото: Зорана Јевтић

- Ја сам прави рокер, без обзира на то што ме људи знају по некој другој врсти музике. На наступима свирам и певам рок, и то је баш за моју душу. Уосталом, рокенрол није само музика већ и начин живота. А ја га живим баш у том фазону, осим што код мене нема дроге. Има и с*кса, па што да нема, је л' то нешто ружно? - каже певач за Информер.

Пејовић је каријеру годинама градио без иједног скандала, али каже да нема ништа против колега које су спремне да зарад популарности пуне новинске ступце.

Aco Pejović
фото: Курир

- Прија ми популарност, али не волим да ме има много по новинама и да превише причам о својој приватности. Немам ништа против оних који каријеру граде на скандалима, све је ствар личног избора. И уопште не мора да значи да ће те њихове каријере бити кратког даха - каже певач.

Фолкер признаје да уме да буде веома незгодан када неко из његове екипе направи пропуст.

- Деси ми се да вичем или да планем ако нешто на наступу не буде како треба, и то изгледа веома ружно. Али трудим се да моја публика никада не примети када сам нервозан. И исто тако се трудим да нервозу никада не доносим у кућу - каже Пејовић.

Aco Pejović
фото: Зорана Јевтић

(Курир.рс/Информер)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Амина

05.03.2022 17:45

Ацо пејовиц нек остави микрофон

ОДГОВОРИТЕ