Хасан Дудић прети да ће да скочи са зграде!?

Огорчен што није добио националну пензију, Хасан Дудић кука на сав глас, чак је ишао толико далеко да је рекао да му поред штрајка глађу предстоји само да скочи са зграде.

Забава 04.03.2022 | 19:08
Хасан Дудић прети да ће да скочи са зграде!?

Све то много нервира и потреса његову бившу жену Злату Петровић јер са Хасаном има сина Микија, као и унучиће Василису и Василија.

“После дугогодишње борбе да остварим националну пензију ништа ми више није остало, него да штрајкујем глађу испред неке установе у центру града. После несреће која ме задесила пре неколико година отишао сам у инвалидску пензију, али то не може мени да покрије ни трошкове инфостана. Много се секирам, падам од секирације по улици и нонстоп сам под лековима. Не знам више шта да урадим, једино да скочим са зграде“, рекао је видно узнемирен и разочаран певач, док његова бивша жена Злата луди због оваквих његових коментара.

Hasan Dudić
фото: Принтсцреен/Премијера

„Злати нимало није пријатно када чује овако нешто. Ипак они имају заједничко дете и унуке. Прича около да ће бити на хлебу и води и да ће да штрајкује глађу, а Злата је била прва која га је пре примила у кућу и звала на ручкове. Нема смисла, пожалила ми се да он тако увек претерује. Каже није луд да се убије и да како каже скаче са зграде. Никада није био склон самоубиству, тим речима много штети својој породици јер су у страху шта може да уради стварно. Ма није хтела ни да га зове да га пита шта то лупетара, не може више са њим да изађе на крај, али није јој баш свеједно када тако нешто прочита да он изјављује”, рекао је извор.

Zlata Petrović
фото: Принтсцреен/Пинк

(курир.рс/Стар)

Коментари / 0

Оставите коментар