Студент медицине уградио хируршки бубицу у уво да би положио испит!

Један студент медицине из Индије недавно је ухвац́ен јер је хтео да превари на испиту! Са блуетоотх уређајем (бубицом) уграђеним у своје унутрашње уво он је хтео сакрије уређај а успут и да превари на свом испиту!

Занимљивости 04.03.2022 | 16:58
Студент медицине уградио хируршки бубицу у уво да би положио испит!

21. фебруара, 78 студената медицине учествовало је на завршном испиту МББС на Медицинском колеџу Махатма Гандхи у Индији. Један од студената је,више него очајнички желео да прође испит

Неименовани студент медицине је примљен пре 11 година на студије медицине, али је пао на сваком завршном испиту више пута у последњих пар година, и ово је била његова последња шанса да положи испит. Он се одлучио на бизарну и помало опасну по здравље тактику варања на испиту…

Да би повец́ао своје шансе, човек се очигледно окренуо варању, хируршки је уградио (имплантирао) Блуетоотх уређај у своје уво.

Према Хиндустан Тимес, студента је ухватио члан “летец́ег одреда” (назив је дат контролним тимовима који могу да се крец́у или делују брзо) док су вршили физичке претраге студената. Др Вивек Сатхе је претресао студента када је пронашао мобилни телефон у скривеном џепу његових панталона. Прегледом је утврђено да је уређај укључен и повезан са Блуетоотх уређајем.

“Полагао је испит из опште медицине у понедељак са још 78 других студената када је на то место стигла “летећа екипа” Универзитета Деви Ахиља Баи на челу са замеником регистратора Рацхна Тхакур“, рекао је др Сањаи Дикит, декан медицинског факултета.

Међутим, упркос опсежној потрази, тим није могао да пронађе ниједан Блуетоотх уређај нигде на дотичном ухваћеном стуиднету. Тек након што је одведен и испитан, мушкарац је признао да му је ОРЛ хирург (ушни врат и грло) уградио микро-пријемник боје коже у уво.

Индијски студенти су и раније били на насловима међународних занимљивих чудних и уврнутих вести због својих метода варања.

Попут ових потенцијалних наставника који носе јапанке повезане са Блуетоотх-ом, али ова најновија прича која нам долазии зИндије дефинитивно је бизарна и топ међу бизарностима што се тиче варања на испитима!

(Занимљовостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар