Шако Полумента поново слао малолетници експицитне снимке!

Шако Полумента (53) поново је у епицентру скандала. Певач кога је бивша учесница "Задруге" Мина Врбашки оптужила да је према њој више пута био навалентан и да јој је слао непримерене поруке и видео-снимке док она још није била напунила 18 година наставља да шаље експлицитне снимке и да заводи малолетнице.

Забава 03.03.2022 | 22:22
Шако Полумента поново слао малолетници експицитне снимке!

Редакцији Курира је малолетна девојчица доставила снимке на којима се види како фолкер без одеће мастурбира док лежи, док јој говори непримерене речи и позива је на секс.

Дај ми да те гледам мало овако. Дај ми све то да видим. Ммм. Јеси ли дошла кући да те видим, нема ми те. Ето тако - види се на прва два снимка, на којима се види Шаково лице, док су друга два далеко експлицитнија: - Видиш колико те воли, бре. Видиш ли? Ово је твој. Узми га. Уфф. Узми га, животе мој. Дођи, дођи. Да ти буде лепо све, да - чује се на снимцима, на којима је у првом плану Полументин полни орган у ерекцији а видео можете погледати ОВДЕ!

Šako Polumenta
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

Позвали смо девојчицину мајку, која није хтела јавно да говори под именом, али нам је рекла да је згрожена понашањем певача.

- Тог човека нећу да коментаришем, нити желим да имам ништа с њим. Кад ми је показала шта јој је послао, згрозила сам се. Не знам да ли је само њој слао овакве снимке или је тај број девојчица већи - поручила нам је избезумљена мајка.

Шако Полумента револтиран је што је његов порно-видео поново у центру пажње.

Šako Polumenta
ФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

- То нека будала шаље. Та прича је испричана више. Не разумем зашто дајете тим особама на важности, ја то нисам заслужио. Толико лепих ствари сам учинио, а ви хоћете да пустите старе снимке - поручио је Шако.

Иначе, ово није први пут да су се певачеви интимни снимци појавили у јавности.

Поред већ поменуте преписке са тада малолетном Мином и његовог сада већ чувеног снимка на ком говори: "Недостајеш, дођи да ме љубиш", својевремено је био објављен и експлицитни аудио-снимак гласовних порука ожењеног певача, који је заводио јавности непознату девојку и без длаке на језику јој причао шта би јој све радио током секса. Осим овога, јавност је могла да види и његов приватни снимак у ком Шако Полумента позива малолетницу у кревет, као и онај на којем је певач потпуно наг.

Šako PolumentaФОТО: ПРИВАТНА АРХИВА

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Леми

03.03.2022 22:27

Цим је она уцесница задруге јасно је засто јој је и слао у сустини.

ОДГОВОРИТЕ