Огласио се глумац након лажне вијести да је погинуо

Глумац Ненад Окановић се нашао у незгодној ситуацији када је његова фотографија почела да кружи Интернетом, односно Твитером и Редитом са текстом да је он "украјински војник који је погинуо као херој", па се он огласио тим поводом.

Забава 03.03.2022 | 21:55
Огласио се глумац након лажне вијести да је погинуо

- Ништа ми није смешно, верујте. Не може ни да ми буде јер ми у Србији добро знамо, нажалост, шта је рат. И сами смо се борили против лажних вести. Оно што ми је додатно страшно засметало је то што су због кликова наши медији у наслову стављали "погинуо српски глумац", па су се неки моји пријатељи страшно потресли јер су видели само наслов и моју слику пре него су прочитали целу вест - казао је Окановић у емисији на К1.

Глумац је водитељима казао да мисли да је све потекло из наших кругова, односно, из наше земље.

- Мислим да је идеја била да се "тролују" медији, да се циљано пласирају лажне вести. И страни медији пренели су ту вест не проверавајући извор, а онда су је повукли – рекао је Ненад Окановић.

- Нисам био само ја, видео сам и Радоша Бајића, Николу Која, Драгана Бјелогрлића... Невоља је што полазећи и из нашег искуства деведесетих, не знамо шта је истина. Гледајући и руске и украјинске и западне медије, а информације су већином лажне, ми не можемо знати шта је истина. Било како било, онај ко је пласирао моју и остале фотографије постигао је оно што је хтео. Овде ће највише да страдају обични људи и ја се молим да се све ово што пре заврши - додао је он у "Кец на 11".

 

Како би разговор завршили у ведром тону и са лепим вестима, водитељи Окановића су питали Ненада и за наставак "Сложне браће".

- Наш "Неxт ђенерејшн" је наставак те култне серије након 25 година, гледамо поново ту исту кафану. Серија је прошла фантастично, гледаност је била супер и људи су били задовољни. Био сам уплашен какве ће бити реакције људи јер радити наставак такве серије није лако, али све је срећом прошло сјајно. У мају снимамо другу сезону и очекујем да ћемо крајем лета гледати наставак - најавио је Ненад Окановић.

Nenad Okanović
ФОТО: YОУТУБЕ ПРИНТСЦРЕЕН/РТС ОРДИНАЦИЈА

(Курир.рс/А.М.)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БОБ РОЦК

03.03.2022 21:12

Јел истина да је и Митар из Дубича тамо

ОДГОВОРИТЕ