Зеленски некада "свирао" клавир пенисом! (ВИДЕО)

Напетост између Русије и Украјине ескалирала је у ратни сукоб, а очи светске јавности упрте су у лидере ове две земље. Председник Украјине Володимир Зеленски, који је рекао да неће напустити Украјину, већ ће остати са својим народом, некада се бавио далеко мање драматичним послом.

Занимљивости 28.02.2022 | 18:34
Зеленски некада "свирао" клавир пенисом! (ВИДЕО)

Пажњу целог света, пре него је постао председник Украјине, привукао је снимком на којем свира клавир пенисом – читавих пет минута.

Публика се тада грохотом смејала, а снимак је био виралан у целом свету. Данас, док Украјина трпи нападе Русије, снимак се поново шири друштвеним мрежама.

Володимир Зеленски је пре него што је ушао у политику био један од најпопуларнијих ТВ лица Украјине. Након што је дипломирао на Кијевском економском факултету, зарадио је титулу правника, али то му је послужило тек касније у животу. За њега се први пут у Украјини чуло када се са 17 година придружио локалној верзији руског хумористичког шоа КВН.

Убрзо након тога је основао групу Квартал 95 која је редовно наступала у Москви и осталим бившим совјетским републикама. Били су активни до 2005. када је Зеленски прешао на украјинску националну телевизију Интер, након чега је његова каријера лансирана у орбиту.

У почетку се појављивао у мањим хумористичним емисијама, али је 2006. коначно цела Украјина чула за младог и згодног комичара, када је освојио прво место у украјинском издању плеса са звездама.

Добио је улогу у руско-украјинском филму "Љубав у великом граду" где је играо једну од главнних улога. Овај филм је био толико успешан да су снимљена још два наставка, 2010. и 2014. године.

Играо је у још неколико комедија, које су му обезбедиле славу у домовини. Ипак Зеленски никад није волео да ћути, па је неретко улазио у политичке расправе са неистомишљеницима, неретко са самим украјинским властима.

(Нова.рс)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Вила с Озрена

28.02.2022 17:52

Нек ме чују сви полтрони што из Нато гузе вире не дај на се, само рокај... рокај брате Владимире!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре вило

28.02.2022 20:44

криво ти сто са својим алатом немозес ни уз фрулицу.