Против 13 лица поднесен извјештај Тужилаштву БиХ

Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ поднијели су Тужилаштву БиХ извјештај против 13 лица због организованог криминалитета, неовлаштеног промета дрога, оружја и војне опреме, те производа двојне употребе.

Република Српска 28.02.2022 | 12:04
Против 13 лица поднесен извјештај Тужилаштву БиХ

Извјештај је поднесен у оквиру наставка акције кодног назива "Стаза" против лица чији су иницијали Д.П, М.М, С.К, М.М, М.Р, Н.В, Д.Л, В.К, А.М, М.М, А.М, Н.П. и М.К, саопштено је из МУП-а.

За ова лица постоји основ сумње да су од 2020. године до данас, као организована криминална група неовлашћено трговала опојним дрогама и оружјем на територији БиХ, Црне Горе, Републике Србије и Хрватске.

На овај начин припадници групе остварили су заједничку или појединачну противправну корист у новцу, материјалним добрима или другим облицима користи.

Полицијски службеници настављају под надзором поступајућег тужиоца активности у овом предмету. 

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Није могуће

28.02.2022 11:14

Па зар још увијек постоји Тужилаштво Босне и Херцеговине???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иво Лукиц

28.02.2022 11:59

Прво би требали тузбе а то је вец давно требало урадити за Изетбеговиц Додик и Цовица. Сам врх тузиластва је корумпиран и повезан са ова три лопова па зато и нема тузби. Крадја корупција дестабилизација дрзаве сто им висе треба.. Паламуде са неким ситним рибицама а ајкуле јос нападају и гризу ову дрзаву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко из масе

28.02.2022 18:49

Изем ти извјестај, гдје су тузбе????

ОДГОВОРИТЕ