Сбербанк Бањалука остаје поуздан партнер клијентима

Сбербанк а.д. Бања Лука неометано наставља са пословањем и остаје поуздан партнер својим клијентима.

Република Српска 25.02.2022 | 18:23
Сбербанк Бањалука остаје поуздан партнер клијентима

Упркос актуелним геополитичким дешавањима, која су проузроковала забринутост код наших клијената, овим путем их обавјештавамо да Сбербанк а.д. Бања Лука послује неометано, као и до сада, пружајући све производе и услуге својим клијентима у стандардном обиму пословања.

Сбербанк а.д. Бања Лука је банка са јаком тржишном позицијом и изузетно високим коефицијентом капитала и ликвидности, и послује под регулативом и надзором Агенције за банкарство Републике Српске, испуњавајући све регулаторне захтјеве. У континуираној смо комуникацији са Агенцијом за банкарство Републике Српске, информишући их о активностима које предузимамо у вези са новонасталом ситуацијом. 

Желимо истаћи да актуелна ограничења према Сбербанк немају додатни значајнији утицај на пословање Сбербанк а.д. Бања Лука.

Више од 98% свих трансакција Сбербанк а.д. Бањалука и њених клијената обавља се у ЕУР или у домаћој валути, док се плаћања у другим валутама у међународном платном промету одвијају неометано у редовном режиму пословања.

Сви наши извори и пласмани су везани искључиво за клијенте из Републике Српске и Босне и Херцеговине.

Депозити наших клијената су сигурни, и осигурани кроз програм осигурања депозита Агенције за осигурање депозита БиХ а клијенти имају потпуни приступ истим као и до сада, било директно на шалтерима банке или кроз онлине услуге електронског и мобилног банкарства, које раде у стандардном режиму без ограничења.

Имамо потребне ресурсе да одговоримо на све захтјеве клијената, како за депозитне тако и кредитне производе и послујемо у складу са редовно усвојеним пословним плановима, гдје ћемо за прва два мјесеца 2022. године остварити резултат преко планираног.

Свјесни смо значајног броја дезинформација које се појављују посљедњих дана  на друштвеним мрежама у вези са пословањем Банке а условљено најновијим геополитичким дешавањима, те  апелујемо на своје клијенте да немају разлога за било какве непланиране поступке, као и да се за све релевантне и истините информације обрате нама путем нашег Контакт центра или директно у пословницама Банке.

Настављамо да пратимо актуелна дешавања и обављамо своју редовну пословну активност, испуњавајући све захтјеве својих клијената.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Добој

25.02.2022 17:49

Имате ви! Слазем се. Али непита се вас, као и нас обичних, тако да сте требали дати јасне гаранције за улоге. А не овако уопстено. Не улијевате ми поверење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејтон

25.02.2022 18:25

Браћо Срби само у Спербанк улагат лову, никако у Западно Европске Банке....!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубица

25.02.2022 19:14

Коју лову?

Name

Разум

26.02.2022 23:12

Многи су тако позивали брацу србе да улазу само у бобар банци ???

Name

ТЕШКО НАМА

25.02.2022 18:27

Ја и Ви ћемо половином ове године завршити нашу сарадњу и никад више. Нежелим никад више од вас чути АЛ ТО СУ ВАМ УКУПНИ ТРОШКОВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.02.2022 18:19

Мислиш у другој банци ће ти бити боље? Е друже, све су банке исте гуле клијенте

Name

БЛука

25.02.2022 21:56

Коректно, не дајте да вас западњаци зезају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Људи

26.02.2022 21:37

већ повлаче паре из ове банке…

ОДГОВОРИТЕ