Нектар пиво уз ФК Борац

Бањалучка пивара је потписала уговор о наставку сарадње са ФК Борац Бањалука, која је озваничена данас на Градском стадиону у Бањалуци.

Република Српска 23.02.2022 | 13:40
Нектар пиво уз ФК Борац

Тим поводом утиске су изнијели подпредсједник ФК Борац Бањалука, Богољуб Зељковић, и директор Бањалучке пиваре, Илија Шетка.

– Као страствени љубитељ фудбала, срећан сам што смо данас овдје на Градском стадиону у Бањалуци. Бањалучка пивара наставља сарадњу с нашим дугогодишњим пријатељима из ФК Борац. Двије ствари које се вежу за Бањалуку су “Нектар пиво” и “Борац”, тако да нема лепшег споја за промоцију града и спорта широм наше земље, а и шире. ФК Борац је фудбалски шампион БиХ, а Нектар је најпродаваније пиво у земљи. Жеља нам је да наредних година освојимо пехаре и пивопије и на међународним такмичењима тј. тржиштима – изјавио је Илија Шетка, директор Бањалучке пиваре.

У клубу истичу да је наставак сарадње с Бањалучком пиваром на обострано задовољство.

– Са великим задовољством настављамо дугогодишњу сарадњу с Бањалучком пиваром. ФК Борац, Бањалучка пивара и Нектар пиво важе за препознатљиве симболе Бањалуке, не само на овим просторима него и шире. Радујемо се што ћемо и наредних година корачати раме уз раме, и увјерени смо да ће и наредни период бити проткан новим побједама и успјесима, како нашег клуба тако и Бањалучке пиваре – поручио је Богољуб Зељковић, потпредсједник ФК Борац.

Бањалучка пивара и ФК Борац, у наредном периоду, наставиће да заједничким дјеловањем раде на унапређењу рада клуба и на промоцији фудбала у циљу укључивања младих да се више баве овим спортом.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Крушко

23.02.2022 14:21

Какво пиво, такав и фудбал!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алкохолизам

23.02.2022 20:07

...и спорт? Страшно!

ОДГОВОРИТЕ