Сања Малетић не одустаје да постане мајка, иде на вантелесну оплодњу!

Певачица Сања Малетић (49) и њен супруг се више од 10 година боре за потомство, а да је спремна на све како би се остварила у улози мајке говори и то што ових дана пакује кофере и путује у Праг, у једну од водећих клиника за вантелесну оплодњу.

Забава 23.02.2022 | 15:33
Сања Малетић не одустаје да постане мајка, иде на вантелесну оплодњу!

Она је протекле две године била спречена да се овом виду оплодње подвргне због пандемије коронавируса, јер се на клиникама оне нису изводиле, а чим су отворили своја врата за пацијенте, Сања је одмах урадила све потребне анализе и отпочела хормонску терапију. <див цласс="адс">  <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/11/08/17/2046545_сања-ценсоред_фф.јпг?вер=1645607107" алт="Сања Малетић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: YОУТУБЕ СЦРЕЕНСХОТ

"Сањина борба за потомство је тешка и већ годинама оставља болне емотивне ране, али она не одустаје од мајчинства. Пре две године је заказала вантелесну оплодњу у најпознатијој клиници у Чешкој, али је због пандемије била спречена да је спроведе до краја. То је утицало и на њено здравствено стање па је и оно било нарушено", прича извор и наводи да је ту ситуацију и мањак наступа искористила на прави начин, окренула се себи, медитацијама, здравој исхрани и здравом начину живота.

"Уместо да очајава, Сања је решила да свој организам ојача те да у оптималном здравственом стању уђе у нови процес. Њена упорност се исплатила јер јој се клиничка слика знатно побољшала и већ за пар недеља планира да се упусти у нову борбу", каже извор.

"Сви добро знају колико је новца потребно одвојити када се крене у овакву борбу. Један процес вештачке оплодње стаје око 3.000 евра у нашој земљи, а можете мислити тек колико кошта у клиникама у иностранству. После свих година борбе, Сања се добро информисала и одабрала је Чешку јер су они пионири када је овај вид оплодње у питању, и то клинику која је позната по високом степену успешности када су парови старији од 40 година у питању", испричао је извор и додао: <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2019/04/17/21/1826401_сцреенсхот-11_фф.јпг?вер=1645607118" алт="Сања Малетић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

"Многима би се завртело у глави од цифре коју је морала да издвоји, али је Сања одувек паметно штедела новац. Пре пандемије је умела да ради и пет дана недељно, а све што заради чувала је како би имала новца за остварење своје највеће жеље.

Како је још извор рекао, уз њу су све време њен супруг као и цела породица и пријатељи, који се моле да јој овога пута борба не буде узалудна.

Певачица је ова сазнања кратко потврдила, али није била расположена да нешто више о томе говори.

Подсетимо, Сања је пре пар година признала да јој је болест штитне жлезде променила живот, те да јој одмаже у борби за мајчинство.

"Тешка је то болест. Када добијеш још и аутоимуну болест Хашимото гратис, тек онда постаје занимљиво. Борба је свакодневна и нема паузе. Мењам се као и сви ми. Добила сам који килограм више, али ме то не мучи", рекла је својевремено Малетићева.

(Курир.рс/Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар