Моззарт и Удружење ВИД промовишу туристички потенцијал Невесиња

Изузетан положај, природне љепоте, еколошки очувана средина, културно-историјски споменици... Невесиње има сјајан, али још недовољно искоришћен туристички потенцијал, а управо на овом пољу је успостављена сарадња између компаније Моззарт и локалног Удружења ВИД.

Република Српска 23.02.2022 | 10:12
Моззарт и Удружење ВИД промовишу туристички потенцијал Невесиња

Види, идентификуј, дејствуј – то је слоган овог удружења које има широк спектар активности. Чланови су студенти друштвених наука, Техничког и Саобраћајног факултета, али и средњошколци, као и многобројни љубитељи природе.

"Веома смо задовољни што нас је компанија Моззарт препознала као озбиљног партнера и што ћемо заједно радити на промоцији туристичког потенцијала Невесиња", поручује предсједник удружења ВИД Стефан Бејатовић и додаје "Нетакнута природа, ријеке, језера, Невесињска олимпијада која има традицију преко 100 година... Општина Невесиње има веома лијепу понуду, трудимо се да пробудимо свијест о томе у цијелом региону и подстакнемо људе да дођу у наш крај".

Један од првих корака је израда сјајног видеа који је обухватио све знаменитости и природне љепоте бисера Херцеговине. 

"Са великом радошћу смо прихватили позив да подржимо реализацију комплетног пројекта. Препознали смо потенцијал овог младог удружења које организује радионице, едукације, еколошке акције... Потрудили су се да сниме дивне кадрове Невесиња који ће сигурно привући још већи број туриста у овај крај, а ми ћемо наставити заједничким снагама да радимо на промоцији ове лијепе општине", нагласила је Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова компаније Моззарт.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Истина

23.02.2022 10:27

Све је то истина, само нема народа. Остадоше само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боба

23.02.2022 11:52

Лијепога ли моста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Боба

23.02.2022 12:12

Овчији брод ..стар је вијековима,изграђен за вријеме Турске .

Name

Цуле

23.02.2022 12:08

Само дасе оваква културна блага као овај мост сацувају. То је несто сто се мора оставити у наслиједје долазецим генерацијама!!!!

ОДГОВОРИТЕ